onsdag 28. mars 2012

Duse Toner fra Baum og NN07

Våren har sannelig kommet ute, men den har sannelig kommet her inne også!!
I dag i form av disse herlige varene med de skjønneste fargene fra Baum und Pferdgarten og NN07

 Vårens deiligste genser kommer fra Baum und Pferdgarten og ser ut som dette!! Herlig herlig dusrosa farge med bittelitt glitter i seg. Denne er laget i 99% bomull og 1% Angelina som er de små sølvtrådene. Med andre ord er den meget behagelig og god å ha på :-) Den ligger til 1199,- og kommer fra XS-XL og Marikken har her på seg størrelse S!! Vi mener at Bjørg smykkene kan brukes til absolutt alt og her har Marikken gått for det fine spine armbåndet 2999,- og spine ringen i black som ligger til 899,- Videre har hun på seg yndlingskjedet sitt som er en triangel med en stor krystall inni, dette ligger til 1449,-


Sammen med den fine genseren har Marikken en ny og supergod slim bukse fra NN07. Denne er i en lys grå farge som er utrolig fin til alle sommerens farger, uansett om de er duse er knalle! Disse buksene er slimme hele veien og er litt høyere på livet enn lave bukser! Fine og enkle lommer gjør den brukanes til det aller meste! Denne ligger til 1199,- og kommer fra størrelse 25-32 og Marikken har på seg 27 på bildene. 

Og til slutt disse fine sandalene med kileheler! Disse er utrolig gode å gå på og detaljene med de små skruene som holder skinnet på plass gjør de litt spesielle og morsomme! Disse ligger til 999,- og kommer også med navyblått skinn :-)

I samme serie som den herlige genseren over er denne fine cardiganen i samme kvalitet og farge. Denne ligger også til 1199,- og finnes fra XS-XL og Marikken har på seg S her også! Denne er litt kortere enn genseren, men det er ingen fare ettersom man nå kan få kjøpt de deilige Mellow Rose singlettene hos oss :-) Da har man alltid en deilig, god og meget holdbar singlet å ha under andre fine ting! Disse singlettene ligger til 249,-
Fine lommer på cardiganen gjør at man helt selv kan velge hvordan man vil posere med denne herligen på seg ;-) 

Superfine sandaler med perler på med rem bak på helen og en rem mellom tærne! Disse blir fine til sommerbrune føtter, men vi syns ikke de er så ille til halvbleke vårføtter heller, hvertfall ikke når tærne er prydet med Deborah Lippmann's fine farge Mermaid's Dream :-) 

Grepagode rompelommer er det i denne buksen!! 

Fra spøk til alvor; Det ER fine lommer på buksen :-) Denne modellen er den samme som den lysegrå over og ligger også til 1199,- Dette er en normal og fin jeansvask som alle burde ha minst et eksemplar av i skapet nå når vi går vår og sommer i møte for fullt! Marikken har på seg størrelse 27 i denne også!

Her ser dere beina på buksne, fine og stramme hele veien!! Denne buksen kommer forresten i både 32 og 34 lengde og her har Marikken på seg lengde 32!! 


Vi sier "To Tomler Opp", hva sier dere????

7 kommentarer:

 1. Veldig mye fint :)
  Hvilket merke er sandalene med kilehel? Er det skinn både utenpå og inni? Dvs sålen inni sandalen og på innsiden av stroppene?

  SvarSlett
  Svar
  1. De er fra Toni Pons som er Debbie Shoes sitt undermerke!! :-)
   Ble veldig usikker på om det er skinne hele veien, dette skal vi sjekke ut imorgen tidlig og skriver et svar til deg her med en gang da :-)

   Slett
 2. To tomler opp og jubel her:)
  Elsker den lille jakken og skoene ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra:-) Vi er ganske enige ;-)

   Slett
 3. Vil si 4 tomler opp, jeg - minst !
  Mellow Rose = veldig bra, spesielt singletter. Fine jeans og sandaler, og Bjørg vil jeg ikke snakke om !

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi er veldig glade for at vi har Mellow Rose i butikken nå! Det er det perfekte basemerket og utrolig god kvalitet for en god pris :-)

   Slett
 4. ÅÅÅhhh Björg, det siste kjedet er så utrolig stilig! Nydelig genser og jeans også, sukk! Om man bare hadde litt ekstra på kontoen vet jeg hva jeg skulle brukt de på ;)

  SvarSlett