søndag 12. februar 2012

Nytt Merke :-)

Det blir litt uskiftninger og fornlyelser på merkemiksen hos oss kommende sesong, altså til høsten. Da er det noe vi kutter ned på og noe vi tar inn som en første gang. Og til å begynne med er vi veeeeeldig glade for å meddele dere at vi skal bli en stolt forhandler av

BY MALENE BIRGER

Jippi, vi gleder oss masse til å få disse fantastiske varene inn i butikk og håper dere gjør det samme. Det har lenge vært i våre tanker og ta kontakt med merket og etter en del pågang fra kunder også, så var valget såre enkelt, dette er et merke vi bare MÅ ha i vår Lille Himmel :-)Håper dere er like glade som oss :-)

9 kommentarer:

 1. Det er sååååååå fantastisk.....

  SvarSlett
 2. Aå, så bra, det var så og si det eneste som manglet! :D

  Kommer dere forresten til å få inn chinos fra NN07 i benlengde 36 noen gang? :)

  SvarSlett
 3. Ja, det er veldig morsomt:-)
  Så bra at dere også er fornøyde, vi gleder oss masse til fine varer fra dette herlige merket begynner å dukke opp i butikken:-)

  Elise: Det kommer vi nok ikke til å få inn dessverre :(
  Vi kommer nok ikke til å få særlig mange chinos i det hele tatt, rett og slett fordi det har vist seg at dette ikke selger spesielt bra i vår Lille Himmel!!

  SvarSlett
 4. Flotteklær fra malene Birger :)

  SvarSlett
 5. Så bra ! Dere trenger å "sprite opp" vareutvalget litt! Synes nok merkene dere fører nå fremstår som temmelig like (og litt kjedelig innimellom) - så dette blir nok veldig bra !
  Ps; Veskene fra Tiger: Me like a lot :-))

  SvarSlett
 6. Anonym: Ja, de har virkelig mye fint :-)

  Anonym: Det blir et bra tilskudd ja :-) Vi er selvfølgelig ikke enige i at de merkene vi har nå er like og kjedelige, da hadde vi ikke hatt de i samme butikk. Men vi setter pris på at du gir tilbakemelding og er ærlig!! :-)

  SvarSlett
 7. Når får dere inn By Malene birger?

  SvarSlett