søndag 1. januar 2012

HAPPY NEW YEAR ♥

GODT NYTT ÅR HERLIGE LESERE OG KUNDER :-D
Vi håper dere hadde en superfin feiring? Det har hvertfall vi hatt, og nå gleder vi oss til å ta fatt på det nye året! I dag har det vært varetelling og litt ordning til salgsstart imorgen som har stått på tapetet, vi gleder oss :-)

Vi vil benytte denne anledningen til å takke dere alle sammen av hele vårt hjerte! 2011 har vært et år helt uten sidestykke og vi kan ikke beskrive hvor glade vi er for at Lille Himmel har gått så bra. Vi hadde aldri trodd at det skulle bli så bra når vi på denne tiden for et år siden stod og pusset opp for harde livet. At det har gått et år allerede er for oss helt uvirkelig, men det er jo også så utrolig gøy :-) Og det er jo takket være alle dere at Lille Himmel har vært en suksesshistorie så langt og det er vi evig takknemlige for, tuuuuuuuusen takk :-)

2012 blir et år fullt av overraskelser og det er definitivt spennende ting i vente både for oss og dere! Vi håper dere vil fortsette å følge oss her og også selvfølgelig ta en tur innom butikken når dere er i nærheten!

Ikke glem bursdagsfeiring imorgen, du er herved invitert, og vi håper selvfølgelig at DU kommer:-)


Kommer du innom en tur?
Vi gleder oss i massevis, og dagen
kommer til å være fylt med goood stemning og gode tilbud :-)

Vi kommer til å legge ut bilder av noe salg under fanen SALG her på bloggen iløpet av formiddagen imorgen, da vil dere som handler over nett også være med på moroa :-)

6 kommentarer:

 1. Å, så flott blogg og butikk!Kan dere legge ut litt bilder, eller henvise til dato/blogginnlegg på varer som er på salg? Så kan vi i provinsen også få brukt litt kronasjer!

  SvarSlett
 2. Hei jenter.

  Gratulerer så mye med dagen i morgen :O)
  Skulle gjerne ha vert der, men må telle varer .O/
  Ønsker dere alle et strålende godt nytt år :O)
  Lykke til videre .O)

  VH Lisa

  SvarSlett
 3. Har dere becksøndergaard skjerf på tilbud?

  SvarSlett
 4. Det hadde vært supert med litt bilder på salgsvarene på bloggen også ja :-)

  Gratulere så mye med dagen :-))

  SvarSlett
 5. Venter på salget her inne

  SvarSlett
 6. Godt nytt år:) Gratulerer så mye med dagen:) Håper det blir en fantastisk feiring!! Klem fra Karianne

  SvarSlett