torsdag 5. januar 2012

Et aldri så lite reiseantrekk

Det er noen som er heldige og denne gangen er det Ann Kristin, hun skal nemlig til Dubai :-) Jepp, hun forlater de andre jentene så de kan ta seg av salget og alle dere herlige kunder på Lille Himmel så kommer hun brun og blid tilbake til alle de fine vårvarene ;-) Dere skal få være med på litt av moroa, for i kofferten er det pakket en del av de vårvarene som har kommet inn allerede. Det kan jo være greit å se de på med en sol og strand i bakgrunnen og kanskje et par bein som ikke er likbleke etter vinteren også ;-)
 Her kommer hvertfall et aldri så lite reiseantrekk, godt mikset av varer vi har til både fullpris og på salg!!

Hadet så bra så lenge :-)


Når man er på flyplassen er det ikke tvil om at det er mer enn småkleint å stå og leke modell, derfor litt anstrengte bilder, men vi syns da at denne herligheten av en cardigan fra Baum fortjener noen bilder! Og det beste av alt er at den nå er på 50% salg og ligger til  999,50,- etter rabatt. Det blir jo ikke bedre enn det :-) Videre har Ann Kristin på seg skjørt fra BZR som er nytt for våren og ligger til 599,-. Klokke fra Triwa i fargen Tan, som forøvrig er tilbake i butikk, må få lov å være med på tur og den ligger til samme gamle 1795,-

 

Å ha på seg skjørt når man skal ut og reise syns vi er genialt, da er det bare å dra av seg strømpebuksa når varmen slår imot deg og så Vips, du er klar for et annet klima ;-)


Og da er det bare å slenge de helbleike føttene i sandaler, det må man bare like ;-)


Et stort og deilig skjerf som ull og silke variantene fra Becksøndergaard er ikke å undervurdere når man skal ut og fly, de kan brukes som et lite pledd når det blir kaldt på flyet. Og spesielt i Dubai hvor man helst skal være litt tildekket fungerer det jo fint som sjal også:-) Dette er et mørkegrått skjerf med Zebraer til 699,- Finnes i butikk nå :-)

Håper dere har vært innom eller skal innom nattåpent på Triaden og gjøre noen kupp i dag :-)

2 kommentarer:

  1. hvor mye tar dere for å sende et sånn skjerf? elsker det der:)

    SvarSlett
  2. Anonym: Det koster 37,- i frakt for et slikt :-)

    SvarSlett