fredag 27. januar 2012

Comfy & Cool med NN07

Selv om vi liker å være litt fjonge og fine så liker vi også å være litt avslappede i blant, det liker vel alle?? :-) Da passer det perfekt at NN07 har laget superdeilige gensere man kan slappe skikkelig av i. Dette er College gensere på sitt beste :-)

Blå og grå deilig genser med print som ligger til 999,- Linn har på seg størrelse XS i begge fargene og den kommer fra XS - XL.
 En annen variant av genseren er en deilig og litt lang hettejakke. Den ligger til 1199,- og Linn har på størrelse XS i begge farger og den kommer fra XS - XL.

Liker dere å være litt Comfy iblant?

4 kommentarer:

  1. Lurer bare på en liten ting....
    Har dere trekt vinneren av luke 24 i julekalenderen? Har ikke sett hvem som vant....?

    De genserne var veldig fine. Er det "tykk" bomullstoff? Sånn som kryper litt i vask eller er det tynnere stoff som bare blir bedre jo mer man bruker den?

    SvarSlett
  2. Hei!

    Jeg lurer på om dere har de lyse rosa lulu´s toalettmappene inne? Lurer også på hvor mange cm lang den lille og den i medium er?

    Ha en fin dag :-)

    SvarSlett
  3. Anonym: Ja, vinner er trukket. Riktignok litt altfor sent, men derfor har vi ikke publisert det på bloggen, men tatt direkte kontakt med vinneren :-) Det er ikke tykt stoff i genserne, heller litt tynt. Blir absolutt veldig gode jo mer man bruker de :-)

    Anonym: Vi har ikke noe lyserosa, du mener kanskje de i Cream farge? Akkurat nå får vi ikke målt de, men det kan vi gjøre imorgen tidlig og sende deg svar da :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for svar! Følte jeg hadde sett de i rosa, men kan godt være jeg tuller litt :-)

      Slett