lørdag 24. desember 2011

Luke 24

GOOOOOD JUUUUL :-)
Det er julaften og vi håper dere koser dere masse med fin familie, venner, disney, grøt og hva man enn
har som tradisjoner. Her på Lille Himmel er det liv helt frem til klokken 13 i dag, så det er fortsatt
tid for litt desperat shopping ;-)

I dag vil vi faktisk bare høre en hyggelig god jul-kommentar fra dere :-)

Den heldige vinneren av dagens luke får denne herlige lommeboken fra Tiger of Sweden:
Lykke Til :-)

Vinneren av luke 23 ble Jeanette med denne kommentaren:

Hei :)
Mitt kosligste Juleminne må være da jeg var liten og gledet meg utrolig mye til jul. Jeg var 6 år og Julenissen var min store helt. Jeg var bombesikker på at det var han som fylte julesokken min hver jul. En julenatt låg jeg og ventet på at han skulle komme ( min mor hadde fortalt meg at visst jeg hørte nissen måtte jeg ikke gå ut for å se på han for da forsvant han med magi:P) Jeg HØRTE han rusle i julestrømpen min og var sikker på at jeg såg noe rødt.. Jeg sovnet og våknet til at julestrømpen min hadde fått en større størrelse og det var ett kort med ifra nissen!!Jeg hadde vært veldig snill det året. Jeg var blåst av gårde. Han hadde også spist pepperkakene som jeg hadde sittet på trappen:)
Jeg husker enda den følelsen jeg hadde da jeg våknet, som jeg nå prøver å bringe videre til mine barn :)
Beste minne. Hva er nå jul for ett barn visst en ikke tror på nissen? Magisk.
God Jul Jenter :)


Send en mail eller kom innom butikken så ordner vi med premien :-)

GRATULERER!

46 kommentarer:

 1. Jeg ønsker dere jentene på lille himmel og mine medshoppere, som sikkert elsker butikken deres like mye som jeg gjør, en strålende jul og et fantastisk nytt år :) Det kommer sikkert til å fylles opp med nye skatter fra den herlige butikken deres!
  Martine Hunes

  SvarSlett
 2. God jul til dere! Må kose dere masse sammen med familie og venner i denne koslige tiden! Det skal iallefall jeg. :) Ta juleferie med god samvittighet, dere har gjort en sinnsykt bra jobb dette året med å ta inn fantastiske varer og vært superflinke overfor oss som kunder. Igjen, God Jul! :)

  SvarSlett
 3. Vil få ønske dere fine jentene på Lille Himmel en fantastisk julefeiring og et hærlig nytt år! Gleder meg til neste år for å se hva slags små skatter dere har å vise fram :)

  God jul!!!

  SvarSlett
 4. Jeg vil bare ønske dere alle en fantastisk fin og fredelig juletid. Ta godt vare på deres nære og kjære. Måtte det nye året bringe masse godt med seg for dere. Vennlig hilsen Pia. :)

  SvarSlett
 5. Ønsker hver og en av dere en riktig god jul samen med deres kjære. Ta vare på hverandre og nyt tidene sammen. Husk; det er stress nok til alle:)
  Gleder meg til Lille Himmel presenterer vårvarer på
  sin fantastiske og inspirerende blogg. GOD JUL TIL LILLE HIMMEL

  Juleklem Mona Kristiansen

  SvarSlett
 6. Nå er julen her igjen! ALLE fortjener omsorg, kjærlighet og varme. ALLE fortjener noen å kunne le og smile med. ALLE fortjener noen å kunne dele fine julestunder med. ha en GLITRENDE JUL! Til dere i verdens beste butikk og til dere anndre som kanskje leser denne kommentarer!
  sier det igjen! GOD JUL <3

  Oda Gundersen
  odagund@gmail.com

  SvarSlett
 7. ønsker alle en fantastisk koselig og hyggelig jul som jeg håper får feiret sammen med sine nære og kjære venner og familie. Oppfordrer alle til å bidra til å gjøre julen til en fin tid også for de som ikke har nok penger til julegaver, mat og andre goder, eller de som er ensomme i jula! GOD JUL ALLE SAMMEN!!

  sofie galdal

  SvarSlett
 8. Ønsker alle dere flotte Lille Himmel-jenter en fantastisk herlig jul:) Tuuuusen takk for all flott inspirasjon - jeg gleder meg til å følge dere videre! Nyt noen velfortjente fridager også sees vi i romjulen (må jo titte innom&handle det jeg evt ikke får til jul som står på ønskelisten;) God jul til alle dere andre blogglesere også!! Stooore juleklem er fra Kristine

  SvarSlett
 9. For en fin lommebok! Jeg ønsker dere lille himmel jenter en fredfylt og innholdsrik jul. Håper dere får god mat og drikke, og at alt dere ønsker dere ligger under juletreet:) Dere har utrolig mange flotte varer i butikken deres, og jeg regner med at det blir like mye, om ikke flere flotte varer i 2012. God jul og godt nytt år!

  SvarSlett
 10. Jeg ønsker dere alle på Lille Himmel
  en riktig God Jul!!! *★* *˛.
  ˛ °_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
  ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
  .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\ *. ˛*.Og et godt nyttår* ˛. *。
  *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
  ¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*

  SvarSlett
 11. åååå så gøy at jeg vant :D jeg sender dere en mail senere :)

  Nå vil jeg ønske dere en fortreffelig jul. Håper dere får en knall feiring med masse god mat, pakker og god julestemning med deres familie.
  Her er det grøt og Tre nøtter med askepott som står på neste what to do listen- og jammen meg hadde nissen fylt julestrømpene i år og :D
  Goood JuuuuL :)
  Hilsen jeanett- lille_my27@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Jeg vil først takke dere for et fint år. Elsker å titte innom bloggen deres, for å finne inspirasjon, og se alt det flotte dere har i butikken.

  Ønsker dere alle en god jul, både dere i butikken og alle som leser bloggen deres. Håper alle får en flott feiring med familie med sine tradisjoner, og så må dere kose dere med god mat og drikke, og det som lurer seg under juletreet i år. Husk at det er tanken som teller, og at man har blitt tenkt på er den flotteste gaven man kan få. Ta vare på hverandre i disse tider, like mye som ellers av året.

  Jeg gleder meg til et nytt år, og nye innlegg her på bloggen! Butikken skal besøkes så snart som mulig også :)

  Nå er det Askepott som står for tur her, om lillegutt har nok tålmodighet til det :)


  Mange juleklemmer fra Kristin!

  GOD JUL!:)

  SvarSlett
 13. Jeg ønsker dere en riktig god jul og alt godt for det nye året!! Slapp av med tradisjonell god tv på formiddagen og kos dere med god mat og flotte gaver på ettermiddagen :)

  SvarSlett
 14. Jeg vil ønske dere på Lille Himmel og alle andre ei trivelig jul!
  Hvis jeg skulle være den heldige vinner, så ønsker jeg at lommeboken selges på vanlig vis og pengene gis til Frelserarmen.

  God jul!

  Mona
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 15. Ønsker dere alt det beste for julen,
  og at 2012 blir det beste året som kan tenkes!

  Juleklem fra Hilde

  SvarSlett
 16. Tusen takk for en fin adventskalender og ellers en skikkelig bra blogg! Gleder meg til å stikke innom butikken deres på nyåret når jeg er tilbake i Oslotrakene!

  Så god jul og godt nytt år søte lille himmel-legemer :)


  mari_eskerud@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Lillehimmel! Dere må ha en fantastisk fin jul alle sammenn, det fortjener dere! Jeg håper dere får en fin dag og hyggelig kveld med de dere er glad i og at nissen har lagt fra seg det dere ønsket dere til jul under juletrærne deres. Jeg vet hvertfall at mange kommer til å bli glad for gavene de får under treet fra vår alle kjæres lillehimmel!

  GLEDELIG JUL!

  SvarSlett
 18. Ønsker dere på Lille Himmel og også alle andre en riktig god jul og et godt nytt år. Senk skuldrene, slapp av og bare nyt. Jula er til for familiekos og avslapping!

  SvarSlett
 19. Jeg vil ønske deg og dine er kjempe fin jul og ett supert nyttår. Må lykken gå med dere inn i det nye året. Kos dere masse i juletiden!

  Charlotte Jacobsen
  charlotte.jacobsen@hotmail.com

  SvarSlett
 20. Ønsket er gammelt og ennå så ekte,
  en fredelig jul vi ønsker med dette.
  Sender deg en juleklem
  og håper den finner frem.

  SvarSlett
 21. Åh, her var det mange kreative kommentarer.
  Jeg vil bare at alle i verden skal ha en fredelig og fin jul. Og at alle er lykkelige i 2012.
  Jeg ønsker at 2012 blir det året alle vil huske som deres beste i deres liv, og at alle i 2012 kan gjøre alt de klarer for hverandre.
  Jeg ønsker at alle i 2012 skal bidra til at verden blir et bedre sted å være.

  Gledelig jul og godt nyttår til allesammen!

  Hilsen Synne
  synne_aal@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Ønsker alle store og små, gamle og unge en riktig fredfull julefeiring sammen med familie og venner.

  Varme tanker fra Merethe

  SvarSlett
 23. God jul til dere fantastiske englene i Himmelen :) Og god jul til alle som er innom bloggen deres.
  Håper alle sammen får en fredelig og koselig julefeiring sammen med familie og venner :)

  Stor juleklem fra Maya

  SvarSlett
 24. Selv vet jeg hvordan det er å jobbe i klesbutikk og det kan være ganske hektisk den siste uke før julaften. Men nå er dagen her og dere som alle andre fortjener også å slappe av etter mye hardt arbeid og nyte julen sammen med familie, venner og bekjente. Jeg ønsker at alle sammen skal ha en fantastisk og jul og nyte den fullt ut! GOD JUL TIL ALLE SAMMEN <3

  Julehilsen fra Trine

  SvarSlett
 25. Jeg ønsker dere en kjempe fin jul med familie og venner, og jeg gleder meg kjempe mye til å følge dere videre. :)

  Juleklam fra Mia.

  SvarSlett
 26. Jeg vil ønske dere på Lille Himmel en God Jul!

  ulianochka@msn.com

  SvarSlett
 27. Vil ønske alle en kjempefin jul og et godt nyttår! Håper ingen må tilbringe julen alene og at alle får feire denne flotte høytiden med familie og venner. Vil også takke lille himmel-jentene for en inspirerende blogg gjennom året som har vært, som jeg har blitt fast leser av. Håper dere får noen fine juledager sammen med familien og får slappet skikkelig av.

  Juleklem fra Ida :-)

  idakristin12@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Ønsker alle en fredfull og gooooooood jul:))))))

  Mvh
  Merete Johansen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 29. Til de flotte og søte englene på Lille Himmel,
  Måtte dere få en riktig god jul - spis masse god mat, kos dere med deres nærmeste og unn dere et pust i bakken etter masse gavepakking. Nyt høytiden, så håper jeg dere også får et godt nytt år fylt med mange nye, fine klær, sko, smykker og andre vakre gjenstander som sikkert kommer til å fly ut av butikken!

  Nok en gang god jul til dere og alle andre som leser Lille Himmel-bloggen :)

  SvarSlett
 30. Ønsker alle en riktig god jul med godt selskap sammen med familie og venner. Alle må unne seg så masse godt av julemat og kaker. Håper alle slapper av etter en stressende tid vi har lagt bak oss med en tid å se frem til med julestemning og et nytt år med nye muligheter.
  :)

  karen_e.koller@hotmail.com

  SvarSlett
 31. God jul! Håper alle dere fra Lille Himmel har en fantastisk dag! :)

  SvarSlett
 32. TIL LILLE HIMMEL

  "Må julen bli fin og gi ro i sinnet.
  La alle problemer bli små og forsvinne.
  La dagene som kommer bli gode og fine.
  God Jul til deg og dine!"

  Gledelig jul til dere alle sammen! Ha en strålende julekveld sammen med nære og kjære, om det er familie eller venner!

  Klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 33. Eg håpar dykk vil få ein flott jul med god mat og drikke og ønskje om ein kvit jul. I år har ikkje snøen komme hit, noke som øydleggar litt for julestemninga. Eg vil også gi ein helsning til alle dykk som til samans med meg elskar lillehimmel! Det tristaste med at dykk tar ferie er at bloggen ikkje vil få så mangen oppdateringar, men eg får håpa at det ligg noko under treet frå den fantastiske butikken i staden! Ha ein himmelsk julefeiring med familie og vennar! Gleder meg til å besøkje butikken i romjula! :)

  SvarSlett
 34. Åååååh!!!:)
  Nissen har akkurat vore på besøk i stua, og gjett ka han hadde i nisseposen sin!!!?? En Triwa til meeeeg, hurra!!! :) #LYKKE#
  Og eg veit at den er kjøpt på Lille Himmel, så en liten takk til dåke og:)
  Julehilsen til verdens beste butikk!

  Ingunn

  SvarSlett
 35. Synes dere ansatte i butikken er så hyggelige og flinke med kundeservice. Også har dere en utrolig koselig butikk da. :))

  annasp_94@hotmail.com

  SvarSlett
 36. Dere får ha en flott jul, da. Idag har jeg for første gang på en julaften vært både oppe og nede, når det gjelder humøret. Det har vært et tøft år for meg, og ting er nok ikke helt over ennå. Likevel virker alt absolutt helt perfekt akkurat nå, og jeg kan ikke ønske meg noe mer!

  SvarSlett
 37. God jul ønsker jeg dere i den flotteste bitikken i byen! Må dere ha en fortryllende julekveld!

  Det tindrer i små barneøyne
  forventningen er ganske stor,
  og tulla hun tenker tilbake
  hvor fin julen den var i fjor.

  Familien samles rundt bordet,
  det hele er pyntet og flott.
  Og far ber oss alle huske
  at vi har det inderlig godt.

  I takknemlighet gavene åpnes,
  de er pyntet med kjærlig hånd.
  Mye omtanke ligger bak gaven,
  med papir og de vakreste bånd.

  Juleklemmer fra Caina

  SvarSlett
 38. ‎*★**★ 。* God Jul / Sretan Bozic *★* *˛.
  ˛ °_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
  ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
  .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\ *. ˛*.* ˛. *。
  *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
  ¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*
  ¯˜"*°•♥•°*"˜¯Wish you all a Merry Christmas¯˜"*°•♥•°*"˜¯

  Ønsker dere alle en fredfylt Jul :)

  Juleklem fra Belma :)

  SvarSlett
 39. GOD JUL til alle dere hos Lille Himmel! :D

  SvarSlett
 40. håper dere har hatt en fin kveld :) For meg har det hvert over alle forventninger med super god mat og to myke pakker fra deres lille himmel, kjempefornøyd! :) Dere får ha en fortsatt god jul, og et godt nytt år, stå på dere er supre:D

  annakje@online.no

  SvarSlett
 41. God jul ønsker jeg dere i den flotteste bitikken i byen! Må dere ha en fortryllende julekveld!

  Det tindrer i små barneøyne
  forventningen er ganske stor,
  og tulla hun tenker tilbake
  hvor fin julen den var i fjor.

  Familien samles rundt bordet,
  det hele er pyntet og flott.
  Og far ber oss alle huske
  at vi har det inderlig godt.

  I takknemlighet gavene åpnes,
  de er pyntet med kjærlig hånd.
  Mye omtanke ligger bak gaven,
  med papir og de vakreste bånd.

  Juleklemmer fra Caina

  SvarSlett
 42. GOD JUL Lille Himmel! Håper dere hadde en fantastisk julekveld i går og koser dere masse videre i romjula, det fortjener dere! :)
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 43. God jul ønsker jeg dere i den flotteste bitikken i byen! Må dere ha en fortryllende julekveld!

  Det tindrer i små barneøyne
  forventningen er ganske stor,
  og tulla hun tenker tilbake
  hvor fin julen den var i fjor.

  Familien samles rundt bordet,
  det hele er pyntet og flott.
  Og far ber oss alle huske
  at vi har det inderlig godt.

  I takknemlighet gavene åpnes,
  de er pyntet med kjærlig hånd.
  Mye omtanke ligger bak gaven,
  med papir og de vakreste bånd.

  Juleklemmer fra Caina

  SvarSlett
 44. God jul ønsker jeg dere i den flotteste bitikken i byen! Må dere ha en fortryllende julekveld!

  Det tindrer i små barneøyne
  forventningen er ganske stor,
  og tulla hun tenker tilbake
  hvor fin julen den var i fjor.

  Familien samles rundt bordet,
  det hele er pyntet og flott.
  Og far ber oss alle huske
  at vi har det inderlig godt.

  I takknemlighet gavene åpnes,
  de er pyntet med kjærlig hånd.
  Mye omtanke ligger bak gaven,
  med papir og de vakreste bånd.

  Juleklemmer fra Caina

  SvarSlett
 45. Hei:)

  Håper dere søte jenter hadde en koselig julekveld i går og ønsker dere en fortsatt god jul. Ser dere i romjulen:)

  Klem Kine

  SvarSlett
 46. Hei!
  Min kommentar er enkel. Jeg har funnet min drømmebutikk på nettet. Dere har en samling av de hærligste klær og annet "snadder" som enhver kvinne med sans for mote begjærer! Så vil bare ønske dere alle en riktig god jul! Gleder meg vilt til alt det flotte dere kommer til å vise oss i det nye året! Jeg er nesten daglig innom bloggen og blir fristet neste hele tiden. Kommer til å bli himmelsk!
  Klem Merete Tj

  SvarSlett