torsdag 22. desember 2011

Luke 22

Da er det bare to dager igjen til julaften og vi gleder oss alle sammen som små unger :-)
I dag vil vi vite følgende:

 HAR DU ET KLESBUDSJETT FOR MÅNED/ÅR ELLER ER DU EN IMPULSSHOPPER?

I dag kan du vinne dette herlige armbåndet fra Lea's verden:
Lykke til :-)

Den heldige vinneren av Luke 20 og armbånd fra Syster P er Sissel med denne kommentaren:
Nei, vi har ikke fått opp noe juletre ennå i år. Grunnen til det er at jeg har vært på flyttefot i desember. Så juletreet kommer opp i morgen og da skal det pyntes sammen med foreldre og søsken. Gavene skal legges under treet. Så skal vi beundere det med en god kopp gløgg senere.
Den heldige vinneren av Luke 21 og lommebok fra Becksøndergaard er Christine med denne kommentaren:
Juletreet skal inn og pyntes i morgen. Vi har begge vokst opp med at dette gjøres lille julaften, men ettersom samboeren min har bursdag den 23., er det fint å dedikere den dagen til bursdag. Dessuten er vi borte på julaften, så synes det hadde vært "trist" å pynte for så og forlate det neste dag.... 22. har blitt vår tradisjon, og den kommer vi nok til å holde på.
Tre har vi fordi det ikke blir ordentlig jul uten!

Ønsker dere en riktig god innspurt før dere også kan nyte noen deilige juledager!

Send oss en mail eller kom innom butikken så ordner vi med premiene.

GRATULERER!

27 kommentarer:

 1. Definitivt en impulsshopper - blir man fristet så er det bare å handle så sant man har penger. Og stikker man tilfeldigvis innom Lille Himmel er det vanskelig å gå derifra uten en pose i hånden og et smil om munnen :)

  God jul!

  Monica
  monica.hagberg@yahoo.no

  SvarSlett
 2. setter som regel av en post på budejettet hver mnd som er øremerket klær og annet snadder :) men hva som kjøpes er på impuls.... unntak er enkelte lekre saker som man bare måååå vente på! som beckøndergaard skjerfene for eksepmel :) Siden deres kan vel sies å inspirere til impuls shopping når man hele tiden bir oppdatert på alt det fiiine dere har i butikken! soste ting på ønske listen er den fine generen dere fikk inn med leopard mønster <3

  Sofie
  galrolf@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Jeg er vel egentlig ingen av delene... Føler at det som er tilgjengelig blir brukt på mat og alle regningene, og om det skulle være noe til overs, går det til barna. Så jeg unner meg noe nytt kanskje èn gang i året.............. <3

  Mvh
  Merete Johansen
  merete1974@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Jeg er vel impulsshopperen, ikke noe fast budsjett i måneden. Når jeg kommer innom hos Lille Himmel og dere har fått masse nytt, da har jeg vanskelig for å styre meg og kommer alltid ut med ett eller annet nytt klesplagg. har som regel problemer med hva jeg skal velge. Planlegging er ikke noe for meg.

  Merethe

  SvarSlett
 5. Hei jenter :)
  Jeg er en prøv og feil jente når det kommer til klesbudsjett. Jeg tenker alltd at denne månden skal jeg være flink, sette opp budsjett og holde meg til det, men det er nok flere unntak enn regler som følges knyttet til dette. Jeg undrer meg ofte om hvordan dette går seg til, en jeg kommer ikke frem til noe annet svar enn at det er så mye fint der ute (som venter på meg). Men jeg vet at på nyåret så vil jeg likevel sette opp et budsjett, i alle fall for begynnelsen av året, og kanskje, men bare kanskje kan det gå til neste år!
  Martine Hunes

  SvarSlett
 6. Jeg vil vel si at jeg er en impulsshopper. Klarer ikke dy meg hvis jeg ser noe jeg vil ha! En dårlig uvane når man tenker på summen, men er som regel alltid fornøyd, og spør du meg så teller det også en god del! :)
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Jeg er en impulsshopper, selv om jeg har begrensninger i klesbudsjettet. Noen måneder kjøper jeg lite, og andre mer. Derfor går det opp i opp. Men når man har barn, så går mye av pengene til klær til dem. Det går mye klær da de er så små, og vokser fort. Men jeg handler alltid på impuls, hvis det ikke er noe noen i familien virkelig trenger. Har jeg planlagt at jeg skal ut å handle meg klær, finner jeg ingenting, og de gangene jeg egentlig ikke skal kjøpe klær, finner jeg så mye jeg har lyst på.... Klesbusjett skulle vært ubegrenset, for det finnes så myyyye fint over alt

  :D  God jul!


  mvh kristin

  SvarSlett
 8. Impulsshopping her, har ikke impulskontroll til å følge et klesbudsjett!

  Elisabeth
  (elisabeth_ross(@)hotmail.com)

  SvarSlett
 9. Jeg er definitivt impulsshopper! Økonomiske rådgivere hadde nok gremmet seg over mitt ikke fryktelig fornuftige budsjett, eller mangel på nettopp det;) Siden jeg oppdaget Lille himmel har nok en stor del av impulskjøpene blitt begått hos dere.

  God jul!
  Hilsen Trude tudemor@yahoo.no

  SvarSlett
 10. Uten tvil impulsshopping på meg. Og lever gjerne på havregrøt og suppe dersom jeg kommer over noe jeg "må" ha. Men prioriterer regningene altså, ikke noe luksusfelle-kandidat, heldigvis ;)

  GOD JUL :)

  /Kristine
  (k_stordal@hotmail.com)

  SvarSlett
 11. uff ikke noe budsjett nei....impuls er tingen!!!!
  Er alt for glad i shopping :)

  SvarSlett
 12. Jeg er vel mildt sagt en impulsshopper :) Budsjett er til for sånne ting som mat og drikke, for klær trenger jeg det ikke ;)

  SvarSlett
 13. Eg er definitivt ein budsjett-shoppar! Tatt i betraktning at eg er 16 år, og min einaste inntekt er på den lokale restauranten, så er det ein fordel at eg likar å ha oversikt og ha budsjett over det er kjøper! Eg tar vare på alle kviteringar, skriv ned kvar det er tilbod og handlar masse på salg! Dette er ein positiv eigenskap, og både eg og foreldra mine er veldig imponerte.

  Navn: Elisabeth Berg Førde
  E-post: elisabeth95@live.no

  SvarSlett
 14. Impulsshopper!!! Når jeg finner klær/sko jeg liker, så kommer tanken om at dette fortjener jeg!! Alltid en ynskyldning for å unne seg noe fint ;-) Selvsagt innen visse grenser i forhold til min økonomi. Har med årene satset mer på kvalitets merker. Vil heller ha noe skikkelig som jeg er 100% fornøyd med, enn ti ting jeg er halv fornøyd med. Derfor elsker jeg Lille Himmel som har masse bra merker og utvalg i klær/sko/tilbehør.

  Mona
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 15. Jeg er en håpløs impulsshopper ;-)
  Laila
  lai-ola@online.no

  SvarSlett
 16. Jeg er en impulsshopper, dessverre ;o)
  Dina dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 17. Impulsshopper!
  Et nyttårsforsett er å forandre på dette.
  annasp_94@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Kommer ann på. Impulsshopper på hm, bik bok osv. Planlegger nok mer store dyre kjøp :)

  SvarSlett
 19. Jeg bruker veldig lite på klær egentlig, så slipper alt det styret der. Veldig deilig faktisk! God jul! Hilsen Anna Jenssen, anna.pinki@gmail.com

  SvarSlett
 20. Det burde nok sikkert vært bedre planlagt og lagt inn i budsjett osv... Men det blir nok mest impulskjøp ja!!

  Siv Anett Haugen
  sahenri@online.no

  SvarSlett
 21. Å ha et klesbudsjett ikke lett,
  for fristelsene er der uansett.
  Shopper det jeg trenger
  når jeg har godt med penger.
  Er det noe som frister,
  gjør det ikke noe om matbudsjettet brister.
  Lever lenge på brød og vann,
  og sparer så mye jeg kan.
  Med et nytt antrekk i en pose,
  føler jeg meg som en nyutsprunget rose.

  SvarSlett
 22. Prøver hver mnd å sette opp et budsjett for klær, mat osv men etter et par dager så ryker det alltid! Ender opp med å impulsshoppe både på nett (hos dere) og i butikk!!
  Synest at man skal bruke penger på det som man har lyst på (hvis man har råd). Man lever bare en gang og det er utrolig kjedelig å angre på at man ikkje har kjøpt den fantastiske jakken, genseren, buksa osv=) Bedre å angre på at man har kjøpt noe enn å angre på noe som er utsolgt=)

  Anita Hamre

  anita.hamre@gmail.com

  SvarSlett
 23. Definitivt en impulsshopper...
  sorgenfri2#hotmail.com

  SvarSlett
 24. IMPULSSHOPPER! Kommer jeg over noe fint, kjøper jeg det, selvom det ofte betyr at jeg må spise nudler de siste dagene i måneden ;-)

  SvarSlett
 25. Impulsshopper.
  Hadde jeg planlagt hver eneste kjøp hadde jeg nok gått glipp av mulighetene (og fristelsene) dukker underveis og endt opp med å bli ei grå mus.

  SvarSlett
 26. Jeg er en håpløs impuls shopper! Og jeg er faktisk fornøyd med det;-) Den gode følelsen jeg får når jeg finner noen lekre klær , sko eller smykker er som en lykkerus! Jeg svever på skyer i mange dager etterpå og om det betyr at jeg må spise knekkebrød til lunsj noen uker så er det vel verdt det;-)
  Jeg impuls shopper masse på Lille Himmel bloggen og er storfornøyd med utvalget og inspirasjonen dere gir;-)
  Ha en super jul dere lille himmel jenter:-)

  Anette S

  SvarSlett
 27. Dersom det er noe spesielt jeg ønsker meg setter jeg av det jeg trenger, men ellers er jeg en impulsshopper til tusen... Og det føles bra!! :D det er som jeg sier til oppgitt samboer; jeg jobber ved siden av studiene for å kunne kjøpe meg litt ekstra, og får heller leve på suppe og brød om det må til ;) det er så verdt det når man sitter igjen med en liten skatt <3 husker da jeg impulskjøpte mitt første stjerneskjerf fra becksøndergaard.. Det ble en lite spennende måned matmessig, men om det var verdt det!!! :-)

  SvarSlett