fredag 23. desember 2011

Luke 23

Da er det Lille Julaften og vi kjører igang med nest siste julekalender, nesten litt trist...men det betyr jo også at det vil være mye mer tid til å vise dere de fine nyhetene som kommer strømmende inn om en liten stund:-)
I dag vil vi vite:

HVA ER DITT KOSELIGSTE JULEMINNE?

I dag kan du vinne disse fine lysestakene:-)
Lykke til:-)

Vinneren av luke 22 ble Martine med denne kommentaren:

Hei jenter :)
Jeg er en prøv og feil jente når det kommer til klesbudsjett. Jeg tenker alltd at denne månden skal jeg være flink, sette opp budsjett og holde meg til det, men det er nok flere unntak enn regler som følges knyttet til dette. Jeg undrer meg ofte om hvordan dette går seg til, en jeg kommer ikke frem til noe annet svar enn at det er så mye fint der ute (som venter på meg). Men jeg vet at på nyåret så vil jeg likevel sette opp et budsjett, i alle fall for begynnelsen av året, og kanskje, men bare kanskje kan det gå til neste år!

Send oss en mail eller stikk innom så ordner vi premien :-)

GRATULERER!

9 kommentarer:

 1. første julen som mor, å feire jul med min egen lille famile var stort...nå er det den 13 julen med mann og barn :)
  Håper alle får en fin og koselig jul!

  Ønsket er gammelt og ennå så ekte,
  en fredelig jul vi ønsker med dette.
  Sender deg en juleklem
  og håper den finner frem.

  SvarSlett
 2. Mitt koseligste juleminne er fra julen da jeg var 7 år og hadde meslinger. Min farfar hadde vært i byen og kjøpt julepresang til meg, og en plastklovn full av gotteri. Jeg ser ennå denne klovnen for meg gul og fin med skru hodet.
  Det var ytterst uvanlig at min farfar handlet gaver for på 70-tallet var det en husmors jobb. Husker vi fikk ekstra mye besøk den julen fordi alle synes synd på meg.
  Takk for en koselig adventskalender ... dere har fått meg til å undre over det ene og det andre disse førjulsdagene. Nå fikk jeg også mimret litt.
  God jul vi ses nok snart igjen ;-)

  SvarSlett
 3. Hei :)
  Mitt kosligste Juleminne må være da jeg var liten og gledet meg utrolig mye til jul. Jeg var 6 år og Julenissen var min store helt. Jeg var bombesikker på at det var han som fylte julesokken min hver jul. En julenatt låg jeg og ventet på at han skulle komme ( min mor hadde fortalt meg at visst jeg hørte nissen måtte jeg ikke gå ut for å se på han for da forsvant han med magi:P) Jeg HØRTE han rusle i julestrømpen min og var sikker på at jeg såg noe rødt.. Jeg sovnet og våknet til at julestrømpen min hadde fått en større størrelse og det var ett kort med ifra nissen!!Jeg hadde vært veldig snill det året. Jeg var blåst av gårde. Han hadde også spist pepperkakene som jeg hadde sittet på trappen:)
  Jeg husker enda den følelsen jeg hadde da jeg våknet, som jeg nå prøver å bringe videre til mine barn :)
  Beste minne. Hva er nå jul for ett barn visst en ikke tror på nissen? Magisk.
  God Jul Jenter :)
  Hilsen jeanett- Lille_my27@hotmail.com

  SvarSlett
 4. men hvem ble binneren av luke 21? :)

  SvarSlett
 5. mitt beste og koseligste juleminne er fra det året "skrotnissen" kom på besøk med gaver til oss. Jeg tror jeg var 7 år gammel og trodde vel fortsatt litt på nissen, men denne julen skulle forandre dette! Ute hadde snøen dekket både hus, trær og veier og vi var alle samlet for å feire julaften sammen hjemme hos oss. Plutselig ble pappa borte, for så å komme tilbake en stund senere sammen med "skrotnissen" som var nissens hjelper, siden nissen selv hadde for mye å gjøre. Det viste seg å være faren til min beste venninne som hadde på seg litt for gjenkjennelige klær, som et bått skjerf og noen solbriller (som er hans signatur). Dette gjorde at søsteren min for første gang ikke var redd nissen, noe som var veldig fint å få med seg :)
  Stor julehilsen fra Martine

  SvarSlett
 6. Det må være når jeg fikk katten min. I morgen er det 2 år siden jeg fikk han :) Han heter Edwin og er den søteste skapningen som finnes! Den kvelden endte opp med gråt(gledestårer), latter og god familie! <3
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Det å skøyte med mamma midt på natten etter julaften :o)

  SvarSlett
 8. Da jeg sa til en jeg elsket at jeg elsket henne, og vi er fortsatt sammen :)

  SvarSlett
 9. Da jeg var bitteliten og sto sammen med familien og så ut av vinduet, og plutselig så vi julenissen komme med sekken på ryggen. :)
  annasp_94@hotmail.com

  SvarSlett