fredag 16. desember 2011

Luke 16

Da er det fredag og vi kan skrive under på at julehandelen definitivt har sprengt alle grenser :-) Vi liker det og håper alle dere som har vært innom oss og andre diverse butikker liker det også!! I dag skal vi ikke ha så utfyllende svar fra dere, men vi lurer rett og slett på

HVA SPISER DU PÅ JULAFTEN OG HVORFOR? :-)

I dag kan du vinne disse velduftende sakene her:
Lykke til:-)

Vinneren av gårsdagens luke ble Line med denne kommentaren:

Hei igjen:)
Snart ferdig med å handle gaver ja, og det er så deilig;)
Jeg ønsker meg gavekort hos Lille Himmel, har sagt det til mannen ca 1000 ganger, hehe;)
Slår han til og kjøper det, så skal det shoppes ja;)

Ha en fin dag!


Klem Line.
 
Send oss en mail eller kom innom butikken så ordner vi med premien :-)
 
GRATULERER!

24 kommentarer:

 1. Hei.. Jeg spiser pinnekjøtt og svineribbe på julaften:))  Mva TIne

  SvarSlett
 2. Heisann! Vi har som tradisjon å være med mamma sin familie og pappa sin familie annen hvert år. Vi pleier som oftest å spise ribbe og skinkestek, med poteter, surkål, brun saus og grønnsaker til. Vi spiser dette siden det er det som faller best i smak hos alle. For de som ikke liker ribbe, spiser gjerne skinkestek! Å til dessert blir det mor's hjemmelagde riskrem "nam,nam".

  Hilsen meg !

  SvarSlett
 3. Vi har alltid både ribbe og pinnekjøtt på julaften - sånn er tradisjonen, og den blir nok å fortsette slik :) Litt for enhver smak :) så blir det riskrem eller multekrem til dessert :)

  Hærli :)

  SvarSlett
 4. På julaften har vi alltid poteter, ribbe, medisterkaer og andre godsaker, som hjemmelaget is til dessert! Ike alt faller i smak hos alle, men jeg synes likevel at man ikke kan ha noe annet på julaften, siden det er det som er jul for meg! Så om jeg ikke får ribbe og alle de de ekstra rettene som hører med kommer jeg ikke helt i julemodus. Så julaften i år, blir som alle andre år, herlig familie og hverdagsfamilie og god mat på bordet, mens pakkene venter under treet :)

  Martine Hunes

  SvarSlett
 5. Pinnekjøtt:D Fordi det er det aller aller beste! Og kålrabistappe og poteter som tilbehør selfølgelig:) Skal ha julebord med jentegjengen på mandag, da skal det lages mye kålrabistappe og pinnekjøtt:D

  SvarSlett
 6. Pinnekjøtt:D Fordi det er det aller aller beste! Og kålrabistappe og poteter som tilbehør selfølgelig:) Skal ha julebord med jentegjengen på mandag, da skal det lages mye kålrabistappe og pinnekjøtt:D

  Kjersti.str@gmail.com (glemte å skrive mailen)

  SvarSlett
 7. Vi spiser ribbe fordi det er det vi alltid har gjort! Spiser det på julekvelden og restene til frokost 1.juledag :) Julen blir ikke det samme uten ribbe!!
  f.jambak@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Oioioi, vant jeg i går!
  Så gøy;)
  Og jeg som var innom dere i sted...
  Hadde veeeeeldig dårlig tid, og det var så mange der (og det er jo bra... for dere, hihi).
  Tror ikke jeg rekker innom noe mer før jul, så hvis de kan sendes blir jeg HAPPY;)
  Sender en mail jeg;)

  Ha en fin kveld;)

  Klem Line

  PS: Spiser foressten ribbe til jul;)
  Pinnekjøtt 1. dag!!
  Nam nam begge deler;)

  SvarSlett
 9. Siden jeg kommer fra o vestland vestland så er det pinnekjøtt som vi gafler i oss på julaften. Min fantastisk flinke pappa røyker det sjøl og det gjør at det er verdens beste pinnekjøtt! Ha en fantastisk fin jul søte dere!

  Juleklem fra Anita H
  anita.hamre@gmail.com

  SvarSlett
 10. Spiser ribbe, rett og slett fordi det er tradisjon, vi har alltid spist på julaften : )

  SvarSlett
 11. Vi spiser ribbe, men i år så har vi tre vegetarianere med oss rundt bordet, så kanskje det blir både vanlig ribbe og tofuribbe?

  Var innom butikken deres idag, og kom ut igjen med noe fint i posene. ;)
  God jul!
  Hilsen Carine (carine_holt@hotmail.com)

  SvarSlett
 12. Jeg er vegetarianer, så julemiddagen blir enten risgrøt laget på soyamelk med kanel og sukrin, eller Quorn (soyabasert)-filet/sosisser og tradisjonelt julemiddagtilbehør. Jeg har tilgode å teste nøttestek, men det er virkelig noe som skal prøves :) Mange vil kanskje synes det er vanskelig å være vegetarianer i julen, men om du søker rundt på internett så vil du fort forstå at det er ingen kunst. Jeg tenker ikke bare på menneskene i julen, men også dyrene :) Alle fortjener en god jul, gjør de ikke? Jeg håper dere får en fantastisk jul på Lille Himmel!

  Juleklemmer fra Martine

  SvarSlett
 13. Vi spiser pinnekjøtt på julaften det er tradisjon :-) Første dag er det ribbe hos svigers, og tørrfisk hos mine foreldre på 2andre dag.
  Dronning Maud til dessert nam nan

  SvarSlett
 14. Marianne/ storesky@hotmail.comfredag, desember 16, 2011

  På julaften spiser jeg pinnekjøtt. Pinnekjøtt på julaften er "obligatorisk" der jeg kommer fra, i tillegg er det jo så utrolig godt :)

  Til lunsjen på julaften har vi alltid risengrynsgrøt med mandel i og stor marsipangris i premie, håper jeg vinner i år :)

  SvarSlett
 15. Pinnekjøtt!! The one and only!
  Er tradisjon det :)

  Ellen S

  SvarSlett
 16. Ribbe, medisterkaker, sossisser og julepølser! Det er både pga. tradisjon og fordi det er innmari godt! :)

  SvarSlett
 17. PÅ juleaften har min familie en tradisojn der vi har grøt som lunsj med mandel. sener på kvelden er det ribbe med medisterkaker, julepølser, surkål og poteter. Dessverre har vi ikke noe bestemt dessert, så i år skal jeg få prøvd meg på å lage en velsmakende dessert ;)

  karen_e.koller@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Pinnekjøtt, pinnekjøtt og atter pinnekjøtt alt for mye. Når det lukter pinnekjøtt i huset på julaften da er det jul. Spiser aldri pinnekjøtt på julebord eller lignende før, det er en min egen lille regel "vent til julaften", ikke lov å spise det før julaften. Gleder meg så til pinnekjøttmiddagen om ca. 1 uke. Så er det et år til neste gang.

  God Jul fra Merethe

  SvarSlett
 19. Vi spiser både pinnekjøtt (pappa er norsk) og svensk julskinka (mamma er svensk) :-)Til dessert er det multekrem med selvplukkede multer, NAM! Gleder meg allerede!

  SvarSlett
 20. Vi spiser kalkunbryst innbakt i parmaskinke med deilig grønnsaker, poteter og saus. Den tradisjonelle julematen sparer vi til resten av juledagene. Men vi kommer ikke utenom riskrem med hjemmerørte jordbær til dessert ;) Nå gleder jeg meg stort til alle de deilige julemåltidene!!!

  SvarSlett
 21. Spiser ribbe på julaften med riskrem til dessert:-)

  SvarSlett
 22. Ribbe fordi det er godt og det er tradisjon!

  SvarSlett
 23. Pinnekjøtt, kålrabistappe og litt poteter, fordi vi bor i Bergen vel!:o)
  Dina dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 24. Jeg spiser ribbe fra Ertnes (den lokale slakteren, har verdens beste ribbe <3), medisterkaker, medisterpølser, sur/rødkål m.m. Grunnen er at det har vi hatt i alle år, og vi vil ha det i alle år. Dessuten må jeg bare godta det mamma setter på bordet, og sier ikke nei takk, jeg!

  SvarSlett