torsdag 15. desember 2011

Luke 15

Det er torsdag og det er bare noen få dager igjen til julen setter inn for fullt:-) Her på Lille Himmel går det i julegaveinnpakning fra morgen til kveld og vi koser oss masse sammen med dere som er ute på julegaveshopping:-) I dag er det luke 15 og vi ønsker å vite følgende

ER DERE FERDIGE MED JULEGAVENE ENDA, OG HAR DERE NOEN ØNSKER FRA LILLE HIMMEL PÅ LISTEN I ÅR?

Den heldige vinneren i dag får disse søte pyntetingene her
Lykke Til :-)

Vinneren av luke 14 ble Sara med denne kommentaren

Blir alltid glad når dere oppdaterer bloggen, men liker spesielt godt når dere legger ut bilder fra butikken. Da kan jeg ofte sittende å se og ønske meg en hel masse produkter ! : )

Send oss en mail så ordner vi med premien:-)

GRATULERER!

18 kommentarer:

 1. Foreløpig har jeg kun kjøpt èn julegave, og det var en lommebok fra becksondergaard fra Lille Himmel til en god venninne, så jeg har en stor, men koselig jobb foran meg! :-) Tror nok at jeg stikker innom Lille Himmel en av de nærmeste dagene for å finne noe til venninner, mor og søster! Jeg har mange gaveønsker selv fra Lille Himmel, spesielt kunne jeg tenke meg en ny lommebok fra becksondergaard, er så fornøyd med den jeg har, men den har blitt så slitt..., dessuten har har jeg sett meg ut mange flotte kjoler, gensere, smykker og sjerf! :-) hilsen Marte (marte_leberg@hotmail.com)

  SvarSlett
 2. Jeg er stortsett klar med alle gavene, men noen har jeg enda ikke fått i posten! Har ikke kjøpt noe hos dere denne gangen, dessverre, men skal sikkert neste år.:o)
  dinkafox@yahoo.com

  SvarSlett
 3. Jeg er ferdig med alle julegavene nå - til store og små.
  Jeg har ønskelistye fra Lille Himmel i år ja og håper jeg har vært snill nok til at nissen har hørt meg. Ønsket meg genser fra Second Female, skjerf fra Sir Allistar og en ring fra Loopie, og en pung og toalettmappe :))

  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 4. Hei igjen:)
  Snart ferdig med å handle gaver ja, og det er så deilig;)
  Jeg ønsker meg gavekort hos Lille Himmel, har sagt det til mannen ca 1000 ganger, hehe;)
  Slår han til og kjøper det, så skal det shoppes ja;)

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Alle gavene er innkøpt. Er igjen bare kosen. Nemlig å pakke inn hver gave på en personlig og kreativ måte. Det beste er å gi, men også moro å få. Mange av mine ønsker fines i Lille himmel. Nr 1 er skjerf fra Becksøndergaard. Både stjerner, hodeskaller og monster...

  God jul!

  Mona
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 6. Jeg er alltid tidlig ute med julegavene, så jeg har vært ferdig i noen uker :) Litt deilig, men samtidig litt kjedelig å bli ferdig så tidlig. Fra dere så har jeg mange ønsker! på toppen står grønn triwaklokke! Hadde gjort alt for å få det, og tror muligens det er en av gavene jeg får! Har familie i nærheten som vet at jeg ønsker meg det over alt på jord!

  SvarSlett
 7. Hei,

  Nei, jeg kan ikke si at jeg er ferdig med ALLE julegavene, har fortsett et par som jeg ennå ikke har kjøpt inn... ...

  Jeg ønsker meg et par ting fra Lille Himmel, nemlig Scull skjerfet & den herlige genseren fra NN07 som dere viste i et tidligere innlegg :)

  Ha en fortsatt fin dag!

  Mvh Xinyi :D

  SvarSlett
 8. sendte dere mail igår kveld. ang om dere kunne holde av en timeshirt i grå og en stella genser i grå i str. m, ut dagen idag. Har ikke fått noe svar.

  SvarSlett
 9. Julegavene er jeg ferdig med for en god stund siden. Og det er jeg like glad for hvert år, for da har jeg tid til å kose meg og slappe av sammen med gode venner i adventstiden :)
  På ønskelisten min finner man alltid noe fra Lille Himmel, og i år er det Triwa klokke som står høyest, sammen med armbånd fra LoopieLove og skjerf fra Becksøndergaard og egentlig alle de herlige ringene dere har fra Syster P.
  Martine Hunes

  SvarSlett
 10. Jeg var, for første gang i mitt liv, tidlig ferdig meg gavene i år. Hurra!
  På ønskelisten min fra Lille Himmel står grå Triwa-klokke (med rosa urskive), sort bluse m/stjerner fra Second Female, gull-neglelakk fra Deborah Lippmann og paljett-jakke fra Margut Brandt. Håper at noe av dette ligger under treet i år....
  Superfin julekalender, forresten! Heldige vi lesere ;o)

  Ha en knall kundekveld!

  Christine

  SvarSlett
 11. Jeg har kjøpt alle julegavene jeg skulle kjøpe til venner og familie. På min ønskeliste står det skjerf fra becksøndergård! Jeg har også lyst på en sånn triwa-klokke!:) Får krysse fingrene:)

  Kjersti.str@gmail.com

  SvarSlett
 12. Jeg har ikke begynt!

  Og triwa-klokke står høyt høyt på listen. Sammen med skjerf fra beck söndergaard og neglelakker fra deborah lippmann.

  Hilsen Synne!

  SvarSlett
 13. Mangler til samboeren min! Men aner ikke hva jeg skal kjøpe. Litt krise ;)  Jeg ønsker meg skjerf fra Becksöndergaard aller mest!! De er så herligee! :) ellers ønsker jeg meg en fin lommebok som jeg også kan bruke til fest, som en clutch! Så gjerne en som er litt avlang og som har plass til litt makeup og mobil, i tillegg til det vanlige : )


  Mvh Kristin

  SvarSlett
 14. Jeg ønsker meg skjerf fra Beck Søndergaard aller mest. Ellers har dere så masse fint, at med en presang fra dere, så blir det nok suksess uansett!

  Klem

  SvarSlett
 15. På ønskelista står diverse fra Becksøndergaard - nå har jeg vunnet sjerf fra dere, og håper på litt hardere pakker fra flere. På de nye bildene fra i dag var noen "dritt" lekre vesker ... nå må ønskelisten visst oppdateres ;-)
  Kjære julenisse jeg må forsikre deg om at jeg har vært snill pike ;-)

  SvarSlett
 16. Har noen ønsker fra butikken deres ja....
  Aller mest skinnjakke fra Gestuz, deretter sjal fra Becksøndergaard, neglelakker og flere armbånd.
  Dere har bare sååå mye fint.

  siljesasu@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Jeg er nesten ferdig med julegavene, men hjelper besteforeldrene mine med å kjøpe julegaver også så der er jeg ikke helt i mål... Og hvordan kan man komme utenom noen ønsker fra butikken deres? Jeg ønsker meg klær fra Second Female, sjerf fra Becksøndergaard, smykker og armbånd fra Loopie Love, og de fine sminkepungene/toalettveskene fra Lulu's. Krysser fingrene for at noen av ønskene går i oppfyllelse :)

  SvarSlett
 18. Marianne/ storesky@hotmail.comfredag, desember 16, 2011

  Jeg er ferdig med alle bortsett fra gaven til mamma. Hun ønsker seg et Becksøndergaardskjerf etter at hun så jeg hadde et som hun likte veldig godt (kjøpt på Lille Himmel så klart :))

  Jeg ønsker meg enda et Becksøndergaardskjerf fordi de er så deilige, myke og passer til alt.
  I tillegg så ønsker jeg meg den store beautybagen fra Lulu's som er pen nok til å ha framme på badet med sminken oppi. Også ønsker jeg meg flere neglelakker fra Deborah Lippmann - ikke alltid jeg rekker å sminke meg på morningen og da er det greit med pene negler så føler jeg meg fresh alikevel :)

  SvarSlett