onsdag 23. november 2011

En Himmelsk Julekalender

Det er ikke lenge til 1 desember, og for alle oss store, men allikevel små jenter så er det å få julekalender alltid veldig stas. Eller tar vi helt feil??? Vi blir hvertfall aldri lei og kommer nok heller ikke til å vokse oss helt ut av spenningen ved å stå opp hver morgen i desember og åpne en ny liten gave! Derfor har vi laget en drømmejulekalender med småtterier fra butikken, håper den kan være til inspirasjon til de av dere som planlegger å lage en julekalender til datter, venninne, søster, mor eller rett og slett til dere selv! (Ja, det er lov det også tenk...)


3 kommentarer:

 1. Har dere fått inn Happy Birthday ennå?

  SvarSlett
 2. Så mye fint! Har selv krystalløredobbene fra Lulus :) De er nydelige! Vet dere forresten noe mer om når neste levering av Debbie Scull-bootsene kommer?

  SvarSlett
 3. Julie: Vi har ikke fått de inn enda dessverre, men vi har de i Party pakningen (3pakk med to andre farger) så vi har solgt den løst til noen, om du vil det så har vi den evt. Eneste er at du da ikke får en liten eske rundt den :-)

  Martine: Ja, de er herlige:-) Vi får dessverre ikke inn flere scull boots nå, de er heeeelt tomme og den siste fargen vi egentlig skulle få ser det dessverre ikke ut til at vi får allikevel :( Var det en spesiell farge eller str du skulle ha?

  SvarSlett