torsdag 27. oktober 2011

Casual Thursday

Vi liker å slaffe rundt mer enn bare en dag i uka, men hva er vel bedre enn å slaffe rundt i verdens beste skjorte fra NN07, verdens deiligste cardigan fra Second Female, verdens deiligste skjerf fra Becksøndergaard og verdens deiligste sko fra Debbie Shoes?? Ja, vi regner med dere skjønner tegninga ;-)

Ann Kristin er comfy i deilig og ny cardigan fra Second female i den fineste fargen vi vet om, nemlig melert beigebrun!! Denne er supermyk og god og har en litt stor passform uten at den blir for mye "sekk". Den har små stikklommer foran og egentlig en ganske stor V utrigning om man ønsker å bruke den lukket. Herligheten ligger til 699,- og finnes fra XS til L. Ann Kristin har på seg M på bildet.

Deilig deilig Zebra skjerf i fargen Burned Camel fra Becksøndergaard frisker opp og lager et litt mer høstlig preg på antrekket, disse er i 50% Ull og 50% Silke og ligger til 699,-


Så er det jo selvfølgelig de fineste Scullbootsene fra Debbie Shoes i fargen Cognac som pryder føttene. Nå er det bare noen få igjen, så fort dere om dere vil sikre dere et par!! Dette er siste gang dere har muligheten:-) De ligger til 1299,- og er i skinn hele veien!!

Håndleddene våre blir bare fullere og fullere av finfint stæsj, og i dag er det brunt stjernearmbånd i skinn til 399,- og flettet grå/beige skinnarmbånd til 349,- fra Loopie Love som pryder håndleddene til Ann Kristin sammen med skallearmbånd med steiner fra Lea's Verden til 299,- per stykk. Man får da aldri nok ;-)


På den andre hånden er det den nyeste Nevil varianten med stor skive fra Triwa som har fått plass. Litt røffere og mykere i skinnet på reimen og en noe kulere look med sølv og rød/orange i skiven, überkul!!! Denne ligger, som de andre, til 1795,- og ved siden av er det et dobbelt mørkebrunt armbånd i skinn fra Loopie Love som ligger til 349,-Skjorte fra fantastiske NN07 i lys jeans stoff. Denne er utrolig myk og deilig på, for ikke å snakke om en absolutt perfekt passform. Litt innsvingt, men allikevel loose og casual!! Det kan vi like veeeeldig godt og denne herlige saken ligger til 999,- og finnes fra 34-42. Ann Kristin har på seg størrelse 40!!


Details We Love ♥

Den fine skjorten og cardiganen finnes også i grått, og her viser vi dere sånn kjapt hvordan de ser ut:-)
Samme priser og størrelser selvfølgelig!!
Håper dere liker vår noe avslappede stil :-)2 kommentarer:

  1. Kan ikke få sagt det nok ganger men de Debbie bootsene er den beste investeringen jeg har gjort... :-)
    De er helt fantastiske! Så hvis noen ikke har kjøpt...LØP OG KJØP!

    Har dere forresten brune i str 39 igjen...?

    SvarSlett
  2. Anette s: Beklager litt sent svar....tiden flyr når det er mye å gjøre i butikken:-) Dessverre så er vi helt tomme for de brune i 39 :-( Det er ett eller to par som er holdt av, så om du ringer butikken så kan vi sette deg på liste og ringe i tilfelle de ikke blir hentet!?! Ha en fin helg:-)

    SvarSlett