torsdag 3. januar 2013

Minimum Spring News


Godt Nytt År alle sammen!!
Håper dere hadde en fin feiring og at dere nå er klare, uthvilte og motiverte for et 2013 fyllt med masse gode opplevelser og minner.
Vi håper noen av disse minnene vil omhandle oss og vi vil begynne med å takke alle dere som var innom butikken for å feire oss i dag, tuuusen takk, det ble nok en rekord :-)

Det kommer vårnyheter inn i butikken på løpende bånd om dagen og  vi begynner med å vise dere noen herligheter fra Minimum. 
Blazere får man aldri nok av og denne herlige varianten er superkul å brukes både til bukse, skjørt, shorts og kjole. Du kan bruke den til hverdags eller til pent. Det kuleste med den er at det er litt sånn "skinn" i den, den ser nesten litt semsket ut. Dette er en gråblå farge og den kommer i størrelse 34-42 og Marikken har på seg størrelse 36.
Den ligger til  899,-


Sterling Silver klokken fra Triwa er fast inventar på håndleddet til så og si alle Lille Himmel jentene nå om dagen og den kan bli din også ;-)
Den ligger til 2295,- Skjørt blir det bare mer og mer av fremover og det kommer skjørt i alle farger, lengder og fasonger denne sesongen. Dette er utrolig kult og er i vasket grå denim stoff. Det er stretchy og du kan velge selv om du vil ha det høyt eller litt lavere på livet. Det er glidelås bak som dere ser her og det er også to glidelåser foran på sidene. Enkelt, kult og tøft:-)
Skjørtet ligger til 699,- og kommer i størrelse 34-42. Marikken har på seg 36. 


Den samme kule blazeren kommer også i denne kule fargen. Det er kanskje ikke så lett å se, men det er en grønnturkis, litt pastell aktig farge :-) Veeeeldig fin til det meste den kommende sesongen.
Denne ligger også til 899,-

Ha en fiiiiin torsdag videre, det er jo snart helg jo ;-)

2 kommentarer:

  1. Jeg ble jo selvfølgelig syk så jeg kunne ikke komme!!:( Får håpe på mange kundekvelder fremover!! Synes det er så fint tiltak!! :)

    SvarSlett