lørdag 10. november 2012

Ett skjørt... to måter:)

Baum Und Pferdgarten har kommet med et utrolig kult skjørt denne høsten! Og hvem er det vel som sier at man kun kan bruke glitrende gull kun til fest?
Vi syns iallefall at dette er like kult både dressed down & dressed up;)
Se selv da vel;)

Vi har valgt å kombinere skjørtet fra Baum med en enkel, men tøff, t-skjorte fra Second femnale! Skjørtet koster 1399,- og Marikken har på seg størrelse 36. T-skjorten ligger til 499,-, her i størrelse small.Skjørtet har gulldetaljer med burgunder detaljer bak på glidelåsen også!


T-skjorten fra Second Female er delt opp i to forskjellige grå nyanser. Noe som gjør den ekstra kul, altså ingen enkel grå;) Modellen er litt løs på!Noe vi sier mer enn gjerne ja takk til:)

Vi elsker disse skjerfene fra Becksöndergaard:)Modellen heter Skywood og er i fargene, grå(som på bildet) brunt og blått:) Disse er i 50% ull Og 50% silke, og ligger til 799,-


Ønsker man å pynte opp skjørtet litt er mye gjort med en svart enkel skjorte, her fra Just Female. Denne skjorten er litt glatt i stoffet, med en lomme på brystet. Den har en veldig fin fasong, og ligger til 699,- Her avbildet i størrelse xs. Skoene fra Debbie topper det hele med! Disse ligger til 1299,-

Men vent da... vi har jo kjole i samme stil som skjørtet også:)
Nydelig kjole, perfekt til mange anledninger fremover;) Marikken har på seg størrelse 36, og kjolen ligger til 2199,-

Fikk dere lyst på kjolen, eller skjørtet?!?!
Eller begge deler kanskje:)

Ønsker dere en god lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar