torsdag 15. november 2012

Dagens Bordeaux:)

Endelig var denne solstrålen på jobb igjen! 
Og da slapp hun ikke unna bloggen;) På tide med en dagens Michelle;) 
Vi elsker et lite innslag av bordeaux, og hos oss er fargen fortsatt like HOT:)

 Michelle har på seg en nydelig genser fra Twist & Tango i en delikat creme farge! Denne genseren er litt løs i fasongen, med stramme 3/4 ermer:) 
Genseren koster 899,- og Michelle har på seg størrelse xs.

 Se hva som kom inn døren hos oss i dag da;) Fin fin lommebok fra Tiger Of Sweden! Den kom i denne lekre brune fargen og svart. Den ligger til 799,-

 Dette peace kjedet tar igjen fargen i buksen! Enkelt og greit;) Smykket kommer fra Leas verden og ligger til 399,-

 Denne buksen fra Minimum er utrolig kul, med glidelås detaljer foran og ingen lommer bak. Lommene foran går litt lenger ned på låret! Utrolig kule med en lang genser over:) Buksen ligger til 799,- og Michelle har på seg størrelse 36:)

Her hadde dere en fin miks av gammelt møter nytt;) Genseren og lommeboken er ny, buksen og smykket har dere vel sett før?!? 

Ha en knall torsdag:)
I morgen er det fredag;)

3 kommentarer:

 1. Kan dere legge ut den genseren på miinto? Fraktfri fredag i dag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:-)
   Vi skulle ønske det var så enkelt at vi bare VIPS kunne legge ut alle varene på miinto, men det er dessverre en litt mer omfattende prosess enn som så!!:(
   Det er mye manuelt arbeid bak det å få ut nye varer der og vi rekker dessverre ikke det i dag. Men om jeg ikke husker helt feil så var genseren med på den siste leveringen av varer som skulle fotograferes til miinto, så de kommer ut alldeles straks:-) Da kan du bestille den neste fredag:-)

   Slett
  2. Takk for svar! Da gleder jeg meg til neste fredag:-)

   Slett