søndag 30. september 2012

We ♥ Leather Details

 I dag blir det bildebonanza av Marianne og Ann Kristin som har blitt riktig så flinke (?) til å posere under det store treet, til samtlige forbipasserendes store underholdning!!
Det er jakker med skinndetaljer som er i fokus :-)
 
 
Man har det morsomt på fotoshoot og dermed blir bildene deretter, men vi har da heller aldri kalt oss supermodeller ;-)
Her er Marianne avbildet i den superkule og megapopulære kåpen fra Gestuz som har skinnarmer. Den er bare helt rå og er utrolig fin til det aller aller meste.
Ann Kristin har for anledningen på seg en semsket skinnjakke fra Gestuz. Denne har asymmetriske slag foran, noe som er temmelig flatterende for alle fasonger. Den kan ikke lukkes igjen og glidelåsene på hver side foran er egentlig bare til pynt, men det er en kul detalj og gjør jakken tøff :-)
Skoene Ann Kristin har på seg er helt nye og selvfølgelig fra Debbie, de ligger til 1299,- og er noe av det beste man kan ikle føttene sine på fine høstdager :-)
 
 
Marianne i verdens tøffeste skinnjakke fra Just Female og Ann Kristin i den herlige ulljakken med skinndetaljer fra Gestuz.
I samme serie som jakken Ann Kristin har på seg kommer det også et skjørt. Dette kan man med fordel bruke sammen med jakken, men det er også utrolig kult alene ( med en topp til vel og merke) ;-)
 
 
Detaljer detaljer detaljer :-)
 
 
Her viser Marianne den andre superfine fargen kåpen fra Gestuz også kom inn i!! Koksgrå er alltid en vinner ;-) Ann Kristin har på seg en skinnjakke fra Minimum med både glattskinn og semsket skinn. Utrolig fin og god å ha på og denne passer til alt fra en fin kjole til en kul jeans. Den er ganske plain og har ikke noen slag eller andre detaljer, egentlig helt OK ettersom skinndetaljene er nok i seg selv:)
 
 
 
Ha en fantastisk fin søndag videre, håper vi sees til uka :-)


3 kommentarer:

 1. De debbie skoene så lekre ut:). Er de med knyting? Har de lik hæl som scullsene??

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er knyting foran, men den har ikke allverdens å si for fasongen. Er nok mer til pynt!! Det er en litt tykkere og mer robust hæl enn på scull bootsene, men de er absolutt like gode å gå på:-)

   Slett
 2. Hei! Hva koster jakken fra Minimum som AK har på seg på de siste bildene?

  SvarSlett