lørdag 29. september 2012

Dagens Marianne

Vi har fått inn verdens deiligste basplagg fra Mellow Rose. Det er både t-skjorter, singletter, gensere, litt større gensere og gode strikkegensere. Noe for alle og enhver:-)
I dag viser Marianne frem en av herlighetene kombinert med verdens fineste blazerjakke fra Filippa K. Håper dere syns det er like fint som det vi synes :-)
 
 
 Her ser dere den utrolig deilige genseren fra Mellow Rose. Denne har litt "batikk" mønster på seg og alle genserene varierer litt på mønsteret. Det er en utrolig fin gråblå farge på den og den har V hals og litt flaggermusarmer som er 1/4 lange. Den ligger til 699,- og kommer fra XS-XL. Marianne har på seg M på bildene.


Hva skal man egentlig si når man har på seg verdens fineste blazer??
Blazeren er gjennomført og fin, denne er både klassisk og kul og man kan bruke den til absolutt ALT!! Den er laget i 100% ull og har fine detaljer som bare Filippa K kan lage. Den er sort og kommer i størrelse XS-L og den koster 2199,- Marianne har på seg M på bildene.
 
 
Resten av antrekket til Marianne består av NN07 Holder Jeans i fjorårets farge, men fortvil ikke; vi har mange fine vasker i den samme flotte modellene inne akkurat nå :-) Disse ligger til 1199,- Og så er det de obligatoriske bootsene fra Debbie selvfølgelig, utrolig gode å gå i og passer til absolutt alt 1299,-
 
 
Ønsker dere en strålende lørdag :-)
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar