torsdag 6. september 2012

Ny Butikk :-)

 
Vi har tidligere hintet til dere om at vi har en stor hemmelighet på gang og nå har tiden endelig kommet til at vi kan avsløre den for dere!!
 
Vi skal åpne ny butikk :-)
 
Selv om Lille Himmel er vårt hjertebarn og vi hele tiden jobber mot å åpne flere avdelinger av vår Lille Himmel så har vi denne gangen valgt å åpne et helt annet konsept. Vi går bort i fra klær og satser på interiør, møbler og nipsnaps som er litt annerledes, morsomt, fargerikt og kult. Det skal være ting som får deg i godt humør, ting som lyser opp rommene dine og ting som ikke alle andre har. Selv om det er de samme menneskene som står bak Lille Himmel som står for denne nye butikken også så skal den distansere seg og heter derfor intet mindre enn dette...
 
 
 Vi gleder oss til RUTH&RUDOLF skal ta deg med inn i et litt annerledes og fint univers!!
Dere skal nok få se masse til disse fremover ;-)
 
Torsdag 1. November 2012
 Da braker det løs med storslått åpning og vi håper selvfølgelig at dere kan komme og hilse på alle sammen!
 
I butikken satser vi som nevnt på litt morsomme og annerledes ting, det blir mye farge og mye småting man kan plukke med seg, men det blir også større kvalitetsting som fine lamper og gode sofaer. Vi holder fortsatt på å spikre alle leverandøravtalene, men noen godbiter kan vi dele med dere allerede.
  
 
Dette er som sagt bare et bittelite knippe av de merkene vi skal føre og vi kommer til å informere dere fortløpende med sneakpeaks frem mot åpningen.
Selvfølgelig har RUTH&RUDOLF også fått både sin egen facebookside og den finner dere HER om dere ønsker å følge med på hva slags morsomme ablegøyer vi legger ut der.
 
Vi håper dere syns dette er like spennende som det vi syns og vi håper dere vil følge oss på de sosiale mediene og selvfølgelig så håper vi at så mange som mulig av dere vil ta turen innom når vi åpner :-)

 
Håper dere gleder dere :-)


6 kommentarer:

 1. Hvor skal dere åpne da? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, det glemte vi jo å skrive!! Det blir i andre etasje på triaden:)

   Slett
 2. Så kult! Men håper Lille Himmel skal bestå:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er klart at Lille Himmel består:):) de to butikkene skal i prinsippet ikke ha noe med hverandre å gjøre bortsett fra samme eiere og forhåpentligvis de samme fine kundene:):)

   Slett
 3. Ahh, føler jeg kommer til å få to fantastiske favoritt butikker på Triaden, alt på ett sted, hurra :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh...så hyggelig å høre:) vi håper også det skal appellere til dere alle sammen:):)

   Slett