mandag 3. september 2012

Hva?? Er helgen over?

Hos oss er hver dag en fest;) Mandagen er ikke et unntak;) 
At vi har maaange fine gensere er ikke fremmed.. Men at vi har noen fine kjoler midt oppi alt er det kanskje ikke alle som har sett:) Denne fantastiske kjolen kommer fra Filippa K og kom i både svart og burgunder! Den har en fantastisk passform, med mange fine linjer som er med på å gjøre kjolen flatterende:)

Marikken har på seg størrelse small på bildene.. Kjolen ligger til 1199,- Marikken greide ikke å la være å danse litt;) Prikken over i´en er pumpsene fra Debbie med lakktupp til 1099,-

"Smykket smykket rundt halsen der, hvilket er det vakreste i landet her?"
Smykker fra Bjørg så klart.. Ringen har tre ravner med diamanter i øynene, denne ligger til 2499,- Halskjedet har en herkimerdiamant i et triangel, og ligger til 1449,- Stilige smykker til enhver anledning:)


Kjolen blir helt ny i denne herlige burgunderfargen.. Høstens IT farge:)
 Ikke la dere lure av fargeforskjellene på bildet;) Det er bildet i midten som blir riktig!Nydelig kjole:) På en nydelig frøken:)

Ønsker dere en fantastisk fin mandagskveld! 

2 kommentarer:

 1. Hei! Vil bare si at jeg liker bloggen og butikken deres! Dere er flinke til å oppdatere ofte, og ta mange inspirerende bilder. Skulle ønske dere holdt til i Oslo, men dere er absolutt verdt besøkene:) Ha en ffin uke alle sammen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så utrolig koselig å høre:)
   Vi setter stor pris på besøkene dine også!! Nå skal vi iallefall ta masse fine bilder;) Ha en fantastisk dag:) Du var med på å gjøre vår dag knall fin;)

   Slett