mandag 10. september 2012

Høst i luften ♥

Det er noe helt fantastisk med frisk høstluft...
 Selv om det er et sikkert tegn på at sommeren er over! Luften er frisk, virker oppkvikkende og lager fiine røde roser i kinnene;) 

Vi lovte en liten jakkespesial sist uke, men så kom disse skattene fra Cala & Jade inn og vips så var tankene et helt annet sted;)

Men hva med å starte uken med et lite jakkeinnslag?! 


 Her er Silje i en deilig jakke fra Second Female, hun har på seg størrelse L og denne ligger til 1299,- Utrolig kul jakke med hette og litt fasong i livet.. Her ser dere den samme jakken i en beige farge. Her ser dere litt mer av fasongen og hvordan jakken ser ut når den er lukket:) Fine fiine jakker..


 Denne skinnjakken fra Second Female har dere sett før.. Men skader vel ikke enda en gang:)
Skinnjakke og stoooort deilig skjerf er jo alltid en høstslager:)
Silje har på seg størrelse L og denne ligger til 1299,- Denn fantastiske "lille" saken kommer fra Filippa K og er i en helt nyyydelig grønnfarge! En feminin liten bomberjacket;) Silje har på seg størrelse L og denne ligger til 1999,-Denne lekre saken kommer fra Minimum og sørger for en perfekt liten dose av burgunger i jakkegarderoben:) Fine farger sammen!! Marianne har på seg størrelse 38, 1500,- Perfekt blå kåpe fra Baum Und Pferdgarten:) Fine detaljer langs kregen og ermene! Marianne har på seg størrelse 38, 2399,-En fin og tradisjonel jakke fra NN07.. Denne jakken har alle de riktige detaljene! Knappene, ermene, slagene og ullkvaliteten:)Denne passer utrolig bra til jeansantrekket!!
Marianne har på seg størrelse 38, 2999,-

Kos dere med jakkespesial, mens mørket senker seg ute! 
HØST= Levende lys og sofakos:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar