søndag 26. august 2012

Søndagskos med de beste:)

I dag tok vi jentene turen til gave & interiørmessen i Lillestrøm.. Utrolig koselig å tilbringe litt tid sammen med de besteste jentene utenfor jobbarenaen;) Vi savnet deg Marikken.. Det blir alltid høyt støynivå og mye fjas;) Men hva skulle man gjort uten alt fjaset? Det er jo fjaset som gir oss påfyll i hverdagen..

Planen var å ta masse bilder for å friste dere litt..
 Men uten speilrefleks kameraet rundt halsen, og med mini kameraet i vesken ble det rett og slett glemt bort litt gitt;) Men noen ble det..Fritt for å få julekalenderen i denne:) De andre bildene er også fra Hübsch.

 Ida, Silje og Ann Kristin utenfor messen og på vei til casa mia for litt fantastisk mat:)
Når Lille Himmel jentene er ute på vift, er det alltid noen Lille Himmel godbiter på oss!
Ann Kristin går ikke glipp av nyhetene selv om det er Ariel som er mest i fokus! Her har hun på seg genser fra Baum und Pferdgarten til 1999,-, skjerf fra Becksöndergaard til 699,- og sko fra Debbie i utrolig kult snakeprint til 1399,- Dere kan faktisk se genseren på Silje her.

 Skulle tro de hadde planlagt dette... Men nei!
 Utrolig kul genser fra Nümph til 549,- Denne kommer i denne beige fargen og en utrolig kul gul(sennepish) farge:) To forskjellige måter å style og bruke på, på to utrolig blide jenter;) 

 Postmannvesken fra Tiger og Sweden er jo så klart med:) 
Dette er visst blitt en trofast følgesvenn for begge to! 
Vi er dessverre tomme for denne nå! Men dere skal ikke se bort i fra at den kommer inn igjen:) Marianne falt pladask for denne genseren fra Margit Brandt da hun tok en svipptur innom butikken her om dagen! Denne kommer i lang og kort variant! Trenger vel kanskje ikke påpeke at dette er den lange;) Den ligger til 699,- og er lett blitt en yndling hos hun frøkna her!

 Nydelige farger:)


På casa mia satt denne kjekke karen og ventet på oss! 
Ingen fellessamling uten manne sjefen;) Når maten var slukt hel ned, kom vi til å tenke på at vi burde tatt noen bilder... Men det er noe med halvspiste tallerkner som er lite sjarmerende;)

Ønsker dere alle en god søndag:) Og vi ser frem til en fantastisk uke sammen med dere!
God søndag:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar