onsdag 22. august 2012

En liten smakebit:)

Dere skal få en bitteliten smakebit av Storm & Marie i kveld:) Foreløpig kun det eneste som er kommet inn. Så ta det med ro dere som venter på jakken.. Dere er ikke glemt;)

Sånn skikkelig på tampen onsdag kveld.. Men sånn går nå innkjøpsdagene! Det skulle gjerne vært noen timer til i døgnet;) 
En herlig t-skjorte som ligger til 399,-, og kommer i størrelsene xs-l. Denne kommer også inn i en herlig mintgrønn! Fantastisk fin alene, og inni alle de herlige cardiganene som kommer inn.. 

 Det perfekte skjerfet Supersize Nova i burgunder og svart fra Becksöndergaard til 699,- og et nydelig smykke fra Bjørg i rosegold til 1799,- Dette kom nettopp inn i butikk igjen, så om du har siklet på det før, har du muligheten til å kapre deg et nå;)

Butikken er full av nyheter fra Debbie! Og disse er bare en av mange. Men de er nyyyydelig:) Svarte mens boot til 1299,-


Butikken er full av fantastiske klær nå:) Og vi gleder oss til å vise dere aaaalt sammen.. Så godt det lar seg gjøre så klart! Rop ut om det er noe spesielt dere ønsker å se litt mer av! Vi gjør alt for dere vet dere;)

Ha en fin onsdagskveld videre:)
God Natt 

4 kommentarer:

 1. Hei. jeg vil ha dei skoene i str 38. sender dere? pris på frakt. kan dere ta et bilde av dei på?:))

  SvarSlett
 2. Ja, vi sender over hele landet. For sko så er frakten 99,- Det kommer nok bilder av de på ganske snart :-)
  Send oss en mail på lillehimmel@gmail.com om du ønsker å bestille skoene :-)

  SvarSlett
 3. Ja sender Mail når jeg har fått lønn:)))) hold gjerne av

  SvarSlett
 4. Hei

  Har dere flere igjen av disse skoene? I størrelse 36? :)

  SvarSlett