fredag 29. juni 2012

Holzweiler Skjerf

I går var Marianne og Ann Kristin atter en gang og besøkte Holzweiler agenturer som selger Gestuz. Der så de på og kjøpte inn merkets første prespring kolleksjon som kommer til oss allerede i desember, det er bra med litt nyheter på den tiden;-) Kolleksjonen skuffet ikke (som vanlig) og vi skal vise dere noen ytterst kule skinnjakker om en liten stund.

 Meeeen som så mange andre ganger når vi besøker denne godtebutikken av et showroom snublet vi over de nye skjerfene som Holzweiler selv har laget. Disse kommer i salg i utvalgte butikker allerede nå til høsten og når vi fikk spørsmål om vi kunne tenke oss å selge disse herlige skjerfene så var ikke svaret akkurat nei, det var JAAAAAAAAAAA :-)


Ser de ikke bare fantastiske ut??? :-)


Skjerfene er det søsknene Andreas og Susanne Holzweiler som selv står for, de har vært og plukket ut fine og gode stoffer, mønstre og farger. At de har sansen for det fine og kule er det ingen tvil om. De har også samarbeidet med kunstneren Martin Wathson og den norske toppmodellen Aleksandra Ørbeck-Nilssen og det blir det spesielle og personlige skjerf ut av :-) Skjerfene er laget i ull, ull og silke og cashmere og alle er 1x2 meter og vil nok ligge rundt 1200,- ut av butikk.


Vi gleder oss til vi får disse inn i butikken og håper du gjør det samme!?! :-)


4 kommentarer:

 1. Ikke sant... De var utrolig fine:) Og vi gleder oss!
  God fredag:)

  SvarSlett
 2. Wow-lekkert. Gleder meg!

  SvarSlett
 3. Vet dere når omtrent disse skjerfene kommer? Kan nesten ikke klare å vente.....

  SvarSlett