søndag 24. juni 2012

Vi Samler Opp - Maxikjoler

Vi tenkte vi skulle begynne å  lage noen oppsamlingsinnlegg til dere. Vi har jo selvfølgelig forståelse for at det kan være vanskelig å få med seg absolutt alle innleggene våre og det er også ganske vanskelig for oss å få vist frem absolutt alt man har på noen få innlegg i uken.

Derfor tenkte vi det kunne være lurt i ny og ne og lage et oppsamlingsinnlegg med forskjellige like ting som vi faktisk har i butikken akkurat nå, da får dere en god oversikt og vi får vist alt vi har :-)
 
 
Så kan jo dere komme med forslag her til hva dere ønsker vi skal lage oppsamlingsinnlegg om!!
Denne gangen falt valget på Maxikjoler - rett og slett fordi vi elsker de ♥

Håper dere ser en dere liker ekstra godt - vi ser mange ;-)
Hva kunne DU tenke deg at vi lagde et oppsamlingsinnlegg om???

8 kommentarer:

 1. Hei dere flinke snupper!:-) Ville bare si at det absolutt ikke er vanskelig å få med seg alle innleggene deres. Keep up the good work, og ha en fortryllende sommer!:-)
  Klem Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh....så bra:) det ble vi veldig glade for å høre:) tusen takk og ha en strålende sommer du også:)

   Slett
 2. Jeg lurer faktisk på når dErE begynner med salg jeg..... :-)

  Mvh
  Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Det blir faktisk en liten stund til. Vi syns, for å være helt ærlige, at det er litt tullete å begynne med salg på klær og varer man nesten akkurat har fått inn så kort tid etter man faktisk har fått de. Før i tiden var sommersalget etter sommeren og vi kommer nok til å ta den tradisjonen litt videre. Uansett så er det så mange salgsdager og kampanjer på triaden så en del salg i forbindelse med det kommer fortløpende uansett!! Det skal vi selvfølgelig fortelle dere masse om og i god tid her først:)

   Slett
 3. Har sendt dere en Mail, får sikkert svar på den etterhvert... Men det gjelder er Triwa klokke jeg gjerne il kjøpe og kommer og henter i kveld. Den heter: TURTLR BRASCO.... Gullfargede skive
  Kristin ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den er holdt av til deg så det er bare å komme :-)

   Slett