fredag 22. juni 2012

Gravid vs Non Gravid

I dag har Marianne og Ann Kristin kost seg litt ute i solen i de fine orange maxikjolene sine, da klarer man ikke motstå sjansen til en liten fotoseanse ;-)


Klarer dere å se hvem som gjemmer seg bak treet??? 
Ikke det nei....


 Nå da???
Fortsatt ikke....


Ja, helt riktig...det er hun gravide! Vi vet det er vanskelig å se når man kamuflerer det så godt, men her er hun hvertfall ;-) Kanskje det til og med blir for siste gang med kul på magen!!


Dagens gravid antrekk er hvertfall denne flotte kjolen fra Margit Brandt til 1599,- Den er stor i størrelsen og Ann Kristin har på seg M på bildene. Og bare så det er sagt; den er veldig fin når man ikke har kul på magen også ;-) 


Man kan jo stille opp på bilder og late som det ikke er noe tungt i det hele tatt ;-)Siden føttene til Ann Kristin ligner med på Hobbit føtter enn menneske føtter for tiden fant de fort ut at det var finere å holde skoene opp ;-) Men Debbie ballerinaene er fine uansett de, og her er de beige med snakemønster på tuppen til 999,- 


Snøring i livet er en veldig fin detalj som gjør at kjolen passer til alle størrelser og fasonger. Legg også merke til det fine, men dikrete mønsteret på armene :-) 


Dagens håndleddfangst er fiiiine stenarmbånd fra Lea's Verden til 299,- per stykket.


Den andre snertne snella som skal vise seg frem uten gravid mage er Marianne. I dag har hun på seg denne utrolig fine kjolen med striper i beige og orange fra Filippa K. Marianne har på seg størrelse S, den er helt normal i størrelsen og ligger til 1800,-


Marianne mente at hvis det hadde vært en blomst hun holdt i hånda så ville det blitt fint og lukte på den, men hun luktet like gjerne på treet, duger det også :-)


En liten, ikke fullt så snerten berte, ville også være med på fotoshoot ;-)


 Vi har også funnet ut at om man skal være ordentlig modell og få til veldig fine poseringer så kan en liten heroin-knekk i overkropp og beina fungerer fint ;-)

Fiiiiiint knytebelte hører med til kjolen og gjør den veldig flatterende.

 Tottisene kan man få lov å lakke i akkurat hvilken farge man vil, men vi foretrekker denne flotte rød/oransje fargen som heter Supermodel fra Deborah Lippmann 169,-


Kjolen har splitt litt oppover låret på venstre side, men er absolutt ikke for utfordrende allikevel!

Håper dere liker vår lille fotoshoot og med det ønsker vi dere en strålende helg :-)7 kommentarer:

 1. Vakre jenter! Og nyyydelig mage :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ntåååå.....tuuuusen takk :-)

   Slett
 2. Såååå fiiine jenter...... Og klær;)

  SvarSlett
 3. hvor mye koser frakta? tenkte og bestille triwa bracso klokka den i beige

  SvarSlett
  Svar
  1. Frakt på en klokke kommer litt ann på om du vil vi skal sende den som brev eller som pakke. Som brev vil du ikke ha noe sporingsnummer og det kan være litt dumt om den skulle bli borte i posten. Når klokken koster såpass så anbefaler vi at du betaler for å sende den som pakke da du får sporingsnummer med. Bor du på Østlandet koster det 67,- å sende den som pakke og bor du lenger nordover så koster det 84,- å sende den som pakke.
   Vil du allikevel at vi sender den som brev uten sporingsnummer så koster det nok 42,-
   Bare send oss en mail på lillehimmel@gmail.com om du vil bestille den:-)

   Slett
 4. har sendt mail::)

  SvarSlett