fredag 1. juni 2012

Dagens Marikken :-)

Marikken har vært borte fra bloggen litt i det siste rett og slett fordi hun har vært fullt opptatt med russetid og eksamensforberedelser. Men nå er hun endelig tilbake og i dag i dette lekre antrekket her :-)

Superfin og behagelig genser med trekvartarm fra Minimum i 100% Lin. Denne er ganske stor i størrelsen og er litt lang i modellen. Marikken har på seg størrelse XS og den går fra XS-XL og ligger til fine 399,- 


 En liten og handy veske må alle damer med respekt for seg selv eie ;-) Da er denne fine fra Filippa K et absolutt must og det som er supert med den er at du kan ta av hempen og bruke den som en clutch eller lommebok også om du vil!! Herligheten ligger til 1399,-


Shortsen er antrekkets "hovedperson" og kommer fra Gestuz. Denne er laget i  52% Viskose og 48% Cupro som er lillesøsteren til silke, like myk og god, men mye mer slitesterk. Shortsen kommer i denne fiiiiine brunfargen og ligger til 599,- Marikken har på seg størrelse 36.


Shortsen er bittelitt stor ettersom den har strikk i livet hele veien. Det er jo bare helt fantastisk deilig, er dere ikke enige ?? :-) 


På tilbehørsfronten dukker den høyt elskede Triwa Nevil opp i disse herlige fargekombinasjonene 1795,- sammen med de supersøte krystallarmbåndene fra Lea's Verden til 149,- per stykket blir håndleddet fint og sommerfriskt :-) 


 Be a model - strike a pose ;-)


Det supersøte hjertet som er belagt med gull fra Loopie Love gjør seg veldig bra til dette antrekket. Hjertet ligger til 699,- og kommer kun i gull hos oss :-) 


Sko fra Debbie Ballerina med stjernestuds i den superkule fargen Burned Camel 999,-


Likte dere dagens antrekk??


2 kommentarer: