tirsdag 8. mai 2012

SummerTime

Vi blir så glade når vi våkner opp til solskinn:-) Da gjør det ikke så mye om det er litt kjølig i lufta, litt vind i seila eller skyer på himmelen - Strålende sol betyr at sommeren er på vei :-)
I den anledning har Marianne og Ida vært så søte og snille at de har vært ute i den friske vinden og varmende solen og tatt noen flotte bilder til dere!! Når sommeren nærmer seg er det på tide å begynne å bruke litt mønster, og hva er vel ikke finere enn dette fra herlige Margit Brandt??

Details details :-) Det herlige rosegold kjedet med ørkensand fra Bjørg er endelig tilbake 1449,- Og det er jo slettes ikke dumt å ha det hengende rundt halsen sammen med det fine anatomisk korrekte hjertet fra samme flotte merke, dette ligger til 1699,- 

Hva er vel ikke kulere og mer behagelig enn en jumpsuit på sommeren?? Vi kommer ikke på noenting!! Det er så deilig å ta på seg en ting, slippe å tenke på matchende overdel/underdel og i tillegg se helt fantastisk ut. Her er Ida flott i den deiligste jumpsuiten fra Margit Brandt i et utrolig fint og sommerlig mønster. Denne har strikk over brystet, stropper og en tynnere strikk i livet. Du kan ta av stroppene om du vil så den blir en tubetopp og du kan regulere hvor du vil ha strikken i livet. Den ligger til 1099,- og Ida har på seg størrelse 38 på bildene. 

Sesongens mest fantastiske smykke er denne handpiecen fra Bjørg med Rosegold detaljer! Man trenger ikke stort annet når man har denne på ;-) Herligheten ligger til 849,- 

Rosegold Spineringen er tilbake i alle størrelser - JIPPI :-)  Den ligger til 1449,- 

Sesongens herligste, deiligste og beste kileheler kommer fra Debbie:-) De er lette og de er utrolig deilige å gå på, virker absolutt ikke som man går på høye sko! Disse med skinnremmer i hvitt og beige ligger til 799,- og kommer fra størrelse 36-41. 

 Cardiganen Ida har på er fra Nümph og den ligger til 399,- Den har de fineste blondedetaljene bak og som dere ser på de andre bildene er den litt asymmetrisk foran og har et knytebelte om man vil bruke det. Denne finnes også i sort og Ida har på seg størrelse 36 på bildene.

At det er morsomt på fotoshoot er det ingen tvil om ;-) 


Her er Marianne i herlig bukse i samme mønster som jumpsuiten. Denne har strikk i beina og strikk i livet og passer dermed de aller fleste størrelser og fasonger. At den er utrolig behagelig på kan dere jo bare tenke dere til :-) Buksen ligger til 799,- og Marianne har på seg størrelse 38 på bildene. 

Verdens søteste bluse fra Twist & Tango passer perfekt til den fiiine buksa. Blonder er kommet for å bli denne sesongen også :-) Herlig bluse med blonder hele veien og trekvart armer. Denne ligger til 899,- og Marianne har på seg størrelse 36 på bildene. 
Når vi har verdens søteste bluse på Lille Himmel så passer det jo utmerket at vi også har verdens søteste kjeder ;-) Herlige kjeder med liten due 549,- og lite hjerte 699,- fra Loopie Love. Disse er laget i sølv som er belagt med gull - ordentlige greier med andre ord ;-)

 Ikke tvil om at denne dama er den fødte modell :-)

 Prikken over i'en på Marianne sitt antrekk er disse herlige kilehel sandalene fra Debbie Shoes med rødorange og beige remmer. Passer jo faktisk utmerket til det aller aller meste om man bare tørr å ta de på :-) Disse ligger til 799,- og vi har de fra størrelse 36-41.


Tjohopp...det var alt for i dag!!
Håper dere har en strålende tirsdag og koooooooser dere masse :-)


2 kommentarer:

  1. Hei:) hvordan er sandalene fra debbie i strørrelsen ?? Små, store... Jeg har 36 i sculls skoletter , men de er litt gode på størrelsen. I skoletter kan man jo legge i en såle, men det er litt verre i en sandal....:p.. Håper på svar!!! Fine er de i allefall :)

    SvarSlett
  2. Hei, og god morgen:)

    De er egentlig ganske vanlige i størrelsen, men heller litt små enn store;)Jeg er vanligvis en 37, men i disse hadde jeg 38! Det er jo som du sier ikke noe særlig lekkert å putte en såle i sandaler :P Haha.. De var utrolig gode, og passer til det meste:)De finnes i hvitt og oransje!

    SvarSlett