torsdag 10. mai 2012

Dagens Marianne :-)

Marianne har jobbet på Lille Himmel i nesten to uker nå og dere må vel si dere enige i at hun kler Lille Himmel stilen godt??? :-) Vi andre syns hvertfall det og hun så alldeles fortreffelig ut i Lille Himmel fra topp til tå i dag!! Ta en titt på det fine antrekket hennes du også, kanskje du finner noe du liker ekstra godt ;-)
Flott flott i herlige jeans fra NN07 i fargen lys grå 1199,- Skinnjakke fra Gestuz 2799,- Skjerf fra Becksøndergaard i ull og silke til 699,- Kul og flott skinnveske fra Tiger of Sweden 2799,-

De fineste ballerinaene med stjernestuds i sesongens kuleste farge Orange 999,-

Kan ikke annet enn å beundre sitt eget antrekk i dag ;-)
Tar man av skjerfet så avdekkes utrolig kule smykker fra Bjørg som Marianne har lagt sin elsk på! Fantastisk kult og spesielt kjede med sort hestehår 1849,- og fint langt kjede med en triangel med en krystall i 1449,- Får ikke finere tilbehør enn dette, eller hva?
På fingeren har en annen av Marianne sine favoritter fått plass. Nemlig denne herlige Krystallringen fra herlige Bjørg 1649,-

Tar man av seg skinnjakken så skjuler det seg en fantastisk fin og veldig bruksvennlig cardigan fra Just Female. Denne er litt skråsydd og asymetrisk på sidene foran og det er utrolig flatterende for alle fasonger :-) Denne ligger til 849,- og finnes også i sort og knall blå.
Tar man av seg cardiganen så kommer denne flotte singletten fra Gestuz til syne. Denne er tynn i stoffet, men allikevel ikke for avslørende. Utrolig god og behagelig å ha på og det fineste med den er at den skrår ned på den ene siden og er litt lengre der, veldig kul detalj. Herligheten ligger til 399,- og kommer kun i hvit.
Når man er ferdig med dagens fotoshoot er det deilig å ta en goood slurk av den herlige iskaffen til Kaffemakeriet - vel fortjent :-)
Så tar man med seg alle de flotte anskaffelsene og går for å åpne vår Lille Himmel ;-)

Ha en super kveld videre,
håper dere liker dagens Marianne :-)

13 kommentarer:

 1. Flott!!
  Både jenta og outfit'en ♥

  SvarSlett
 2. Så bra du syns det:) vi er så enige så enige;)

  SvarSlett
 3. Flott med slike Photoshoot bilder:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra, da vet vi hva vi skal lage mer av :-)

   Slett
 4. Super flott antrekk! Har dere buksen i butikk eller? Den kunne jeg tenkt meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har noen størrelser igjen.. Så har vi den i to jeans blå varianter! Kan sende deg endelig svar etter at jeg har sjekket i butikken i morgen;) Var veldig fin på.. Satt som ett skudd;)

   Slett
  2. Fint om du poster str, pris og merke. Jeg må ha en slik i den grå fargen om dere har i min str- som vanligvis er 31/34 :)

   Slett
  3. Bruk øya sier jeg bare, ser jo nå at pris og merke ligger under det ene bildet... da er det bare str som gjenstår da;)

   Slett
  4. Hahaha..
   Ikke alltid like lett å få med seg alt:P
   Den var ganske stor i str, jeg er vanligvis en 29-30 i tommer, og fikk fint på meg en 28.. Men nå har det seg sånn at vi kun har igjen str 25,26,27 & 32:(
   Har alle str i de blå variantene da...
   sorryyy... Alltid kjedelig å bringe "dårlige" nyheter:P

   Slett
  5. Så synd... :( Heter buksen "Holder 1566 #919 "?

   Slett
 5. Åhh, de to Bjørg-smykkene var nydelige sammen! Har selv pyramiden, også har jeg den i hestehår bare i rosegull. Lurer på om den med svart og sølv også må inn i samlingen min, sammen med et par andre ting fra Bjørg ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hun har utrolig mange fine smykker.. vi har lyst på alt :P
   Hørtes ut som om du hadde en fin samling da:) Men man gir seg vel ikke før den er komplett:)
   Da vet du hvor du skal ta turen innom for å få tak i resten... Haha..

   Slett