torsdag 26. april 2012

Vi ♥ Just Female

De siste dagene har det ramlet altfor mye varer inn over våre dørterskler. Det har blitt jobbet på spreng for å få alt pakket ut, priset, alarmert og hengt ut til dere flotte kunder. Vi begynner med å vise dere en haug av godsaker fra Just Female, ett av våre desiderte favorittmerker:-)
Enjoy!!
Verdens tøffeste skinnjakke er laget i semsket lysegrått skinn og er litt stor i modellen. Den har flotte knappedetaljer rundt omkring og tøffe glidelåslommer. Den har ingen krage eller slag og er dermed perfekt å bruke sammen med store og gode skjerf eller over en penere kjole. Den har ikke noe fòr og er dermed ganske tynn og god. Den ligger til 2799,- og kommer fra S-L! Marikken har på seg størrelse S på bildene. 

Sesongens kuleste bukser er med leopardpring og i denne herlige gråfargen!! Dette er den gode gamle populære buksen som vi har hatt i flere farger tidligere og den er høy på livet, helst stram i beina og har mye og god stretch. Det beste med hele buksa er at den bare koster 599,-  :-) Den kommer fra XS - XL og er ganske normal i størrelsen, Marikken har på seg S på bildene.

Modellen er en fivepocket med glidelås foran! 

Til den fine buksa har Marikken valgt en enkel, men finfin t-skjorte. Dette er også en bestselger vi har hatt inne tidligere og den ble utrolig populær på grunn av den flotte utrigningen. Denne kommer fra XS-L og er litt stor i størrelsen, Marikken har på seg XS på bildene og den ligger til 249,- 

 Øreflippene prydes av verdens søteste øredobber, nemlig en liten gullstjerne fra Just Access som ligger til 100,-

Her ser dere den fine vannfallsutrigningen på t-skjorten. Flatterende, fint og kult på en og samme tid. Det er ikke til å kimse av ;-)

Dagens kjede kommer fra Just Access og er en liten stjerne i gull!!Supersøtt og superkult på samme tid :-) Dette ligger til 150,-

 Supersøt ring hvor det står LOVE pryder Marikken sin finger. Dette er en miniring og det er meningen at den skal sitte over det midterte leddet på fingeren. Ringen ligger til 100,-

Den superdeilige og populære t-skjorten kommer også i denne gråmelerte fargen!!

Er dere like glad i dette merket som det vi er???

7 kommentarer:

 1. Fantastisk bukse! Får dere den inn på miinto med en gang, please!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den kommer nok ikke inn på miinto før i begynnelsen av mai. Men du kan bestille den direkte gjennom oss akkurat nå om du vil det :-) Da sender du bare en mail til lillehimmel@gmail.com så ordner vi det i en fei :-)

   Slett
 2. Den buksa må jeg nok ha, altså..! ;-P
  Hvor høy er den egentlig på livet? Så høy at den er nær navlen?
  Er den lang i bena?! Kun en benlengde? - I så fall må jeg ha en i str. XS, og da gjerne en som virker meget smal og lang, da det kan være litt individuelle forskjeller på slike bukser med strech i! (Det er faktisk ofte det..!) Vil gjerne også ha en som er Uprøvet! Er litt kresen på det (les: på form og fasong) da jeg ikke kan/vil ha klær (el. sko) som er utvidet av andre med en annen fasong/form enn meg.. ;-P Hehe!

  Ann Kristin: Gratulerer så mye med graviditeten! :-) Take care!

  På forhånd, takk for svar.

  God natt. Hilsen Ida <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er superfin:-)
   Det er bare en benlengde, men den er lang!
   Veldig smal hele veien som du ser på bildene.
   Vi har igjen i XS.

   Fint om du sender en mail så vi får tatt resten der om du ønsker å bestille:-)

   Slett
 3. Hillu! Takk for svar! ;-)

  Jeg må ha XS i buksen! Den ser lang ut i bena, så tror ikke det vil bli et problem! Spørsmålet er kanskje heller om den er smal nok..?! Håper det! Veldig tettsittende hele veien, ikke sant? Mye strech?! - Vil gjerne ha en i XS som er Uprøvet ;-)

  Når det gjelder den hvite, transparente singleten m/litt mønster, som du fortalte var skåskjært, så vil jeg gjerne se bedre bilde av denne. Den virker veldig fin. Jeg må helt sikkert ha XS, gjerne en som er uprøvd og virker smal.

  Er også veldig interessert i den nye transparente Libby-blusen! Må nok også ha XS i denne også - ihvertfall hvis Ida hadde på seg S, og de er litt store størrelsen. Jeg ønsker da en HVIT (el. en lyseblå) i XS.

  Jeg måtte bare skrive dette fort nå, før jeg hopper til køys, for å unngå at det selges ut ila. morgendagen, altså lørdag. Jeg vet ikke helt NÅR jeg kan rekke å få skrevet en mail til dere i morgen, men skal iallfall få gjort det i løpet av dagen en gang. I mellomtiden, må dere gjerne sende bilde(r) av den hvite, transparente singleten.

  På forhånd, tusen hjertelig takk! <3 Klem, Ida.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare send oss en mail du Ida, så ordner vi det!
   Vi har alt du vil ha!

   Slett
 4. Jeg sendte mail i går kveld, jeg! ;-)

  SvarSlett