søndag 22. april 2012

Litt farge & Litt mønster

Her ser dere Marikken i en herlig bluse uten armer i fargen dusrosa. Det som er så fint med denne toppen er at den er volumiøs uten at den blir altfor posete. Den er stram oppe på skuldrene og faller veldig fint nedover ettersom den har litt legg helt øverst. Herligheten ligger til 699,- og kommer fra XS-L og er litt stor i størrelsen. Marikken har på seg XS på bildene.

Her er enda en utgave av den samme blusen bare denne gangen i fargen Cream. Dette er en bestselger farge og er fin til absolutt alle!! Denne blusen er også utrolig fin om man ønsker å bruke et belte i livet til å skape litt mer fasong. Ellers er jo blusen ypperlig til bruk under cardigan eller blazer nå når det kanskje er litt for kaldt å gå med den uten noe over :-) Denne ligger også til 699,- og kommer fra XS-L!
Videre har Marikken på seg de herlige Paris jeansene fra MiH til 1699,- Disse er litt kortere i beina og er perfekte til småsko i tiden fremover:-)
Her ser dere samme topp som over i et litt røffere print, nemlig slangeskinn!! Denne er like kul til skinnbukser som til olashorts og sandaler, kan virkelig brukes til det meste :-) Denne ligger også til 699,- og finnes i samme størrelser som den over.

Til slutt har vi en bittelitt annen variant av samme bluse. Denne er litt tynnere i stoffet og har ikke snipper øverst. Den er i sort med hvite prikker og supersøt til det aller meste. Denne ligger til 599,- og kommer fra XS-L. Marikken har på seg XS på bildene. Under denne er det perfekt med en singlett fra Mellow Rose til 249,- som Marikken har på seg her.


Håper dere har en strålende søndag og koser dere masse:-)
Imorgen kommer det et langt Butikken I dag innlegg, det liker dere vel??

3 kommentarer:

  1. Gleder meg til i morgen, elsker butikken i dag innlegg :-)

    SvarSlett
  2. Ja, så gøy med sånne innlegg!:)

    SvarSlett
  3. Så bra, da har dere noe å glede dere til :-)

    SvarSlett