mandag 27. februar 2012

En Herlig Nyhet :-)

Vi var på innkjøp hos Holzweiler agenturer her om dagen, vi åpnet døren etter å ha stått og stirret på den herlige bryggeutsikten de er så heldige å ha på showroomet sitt, og gjett hva som møtte oss med en gang vi kom inn??????

Det mest fantastiske av det fantastiske, nemlig den herlige kolleksjonen til norske Cala & Jade. Verdens fineste og kuleste vesker. Vi gikk forbi og bort til Gestuz, men inni hodet var det hele tiden noe som kvernet rundt og øynene stakk alltids av bort til veskene igjen. Ann Kristin ble hodestups forelsket, klarte å få lov til å handle veskene og var på nippet til å gjøre seg til tyv bare for å få stikke av med denne herligheten litt tidligere enn alle andre ;-)

Så folkens, til høsten ser dere disse godbitene her på Lille Himmel, vi er i ekstase :-)

Seee på denne, er den ikke noe av det kuleste som finnes? Ann Kristin er hodestups forelsket :-) Kul kul veske laget av tromlet skinn i verdens deiligste farge, denne skal hvertfall vi sørge for å sette kloa i når den kommer i august :-)Så kommer det noen mindre clutchvesker i det samme fantastiske
tromlede skinnet :-)

Kan dere like noe av det dere ser??

6 kommentarer:

 1. fantastisk! hva kommer de til å koste? kan man sette seg på liste?

  SvarSlett
 2. Ja, det kan du absolutt :-)
  De store og fine ligger til ca 3999,- Den lille sorte ligger til 2799,- Den store signaturvesken med sorte remmer ligger rundt 6000,- og de siste clutchene er jeg litt usikker på, men mener å huske de kommer til å ligge rundt 1500,- Får plass til Ipad'en i de :-)

  Bare send mail på lillehimmel@gmail.com om du vil sette deg opp :-)

  SvarSlett
 3. Tar dere inn noen av veskene i grå?

  Merethe

  SvarSlett
 4. Merethe: Ingen av disse vi har vist her kommer i grått dessverre :( Men det lager de sikkert etterhvert :-)

  SvarSlett
 5. Fantastisk - dere blir mer og mer en favorittbutikk!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra, det liker vi veldig godt:)

   Slett