tirsdag 31. januar 2012

Ny jakke fra SF

Vi har fått inn vår første Chanel inspirerte jakke og den er fra ingen andre enn Second Female. Vi elsker fargen og syns den er utrolig fiiiiin :-) Håper dere syns det samme!!


Linn har på seg størrelse S i jakken og den kommer fra XS-L og ligger til 899,-


 Fint snitt og nøyaktige sømmer gjør at den er særdeles fin bak også :-)

Fiiiiinfine detaljer :-)


Vi har ofte tenkt at sånne litt penere jakker bare kan brukes til like "pene" ting og anledninger, men det fungerer jo faktisk veeeeldig fint å bare ha den til en jeans og våre elskede Converse også, er dere ikke enige?? :-)

10 kommentarer:

 1. Jakka var skikkelig fin, hvordan er kvaliteten? Er det glidelås eller hemper ?

  SvarSlett
 2. Elin: Den er laget av Polyester, men har en fin finish og utrolig god på. Kan være litt liten i størrelsen. Det er skjulte hemper hele veien foran :-)

  SvarSlett
 3. wow, skikkelig fin!

  SvarSlett
 4. vet dere når dere får inn de skjerfene med store stjerner ? :)

  SvarSlett
 5. Hei, jenter! ;-) Denne vil jeg ha! Så lekker! Rekker ikke skrive mail akkurat nu, på farta! - Men kan dere holde av en i str. MEDIUM (evt. også i Small?) til meg inntil videre, så sender jeg mail sent i kveld..?! Hadde vært supert! Er imidlertid litt i tvil om hvorvidt jeg bør ha str. Small eller Medium..! Er nok vanligvis som Linn ift. størrelser - så hvordan hadde en str. M i jakken vært på Linn da, tror du..? Jeg vil ha en jakke som sitter, naturligvis, men ønsker heller ikke at den skal være snau. På forhånd, takk! :-) Klem, Ida.

  SvarSlett
 6. Hvordan står det til med denne jakken..? Fikk aldri noe svar...

  SvarSlett
 7. Hei Ida! Ordentlig svar kommer VELDIG snart, må bare komme oss hjem fra Danmark først :-) Da setter vi oss inn i kommentarene igjen! Snakkes veldig snart :-)

  SvarSlett
 8. Ida: Den er litt liten i størrelsen så da er kanskje M best? Hvertfall om du ønsker å bruke den mye igjen. Har ikke sett noen mail fra deg enda, så bare send en mail om du har flere spørsmål så tar vi det der :-)

  SvarSlett
 9. Åh, ja, se her, ja! Endelig svar!!!!! ;-) Jeg sender en mail!

  SvarSlett
 10. Ida: ja, det er nå faktisk noen dager siden også! Hender det er en del andre ting å gjøre så man ikke får svart her hele tiden.

  SvarSlett