torsdag 17. november 2011

Nytt stæsj vi liker

Det er mye nytt i butikken for tiden og det er ikke alltid vi rekker å ta bilde med en eneste gang
det kommer inn, men her er hvertfall noen små godbiter til dere :-)


Fin transparent bluse med masse mønster!! Vi er egentlig ikke veldig fan's av så mye mønster, men denne digger vi!! Løs og ledig, men allikevel så ser man godt hvordan form man egentlig har :-) Denne ligger til 499,- og finnes i S/M og M/L. Ann Kristin har på seg S/M!FiiiiiiiiiN :-)


Man kan svinge seg hvis man vil!!
Nye fine detaljer fra Loopie Love, skinnarmbånd med stjerner er endelig tilbake 399,- Blad i sølv 599,- Disse må man bare like:-)
På andre armen er det også Loopie Love som dominerer med dette fiiiiine skinnarmbåndet med hjerter på! Dette ligger til 399,-Neste topp ut er denne litt kortere modellen med snakeprint i hvitt og grått!! Superkul variant som er like fin til jeans som oppi et skjørt for eksempel! Den ligger til 599,- og finnes fra XS-L og Ann Kristin har på seg L på bildene!


Yeahhh...


Enda flere og fine farger fra Loopie Love :-) Dobbeltrem med stjerner 399,- Dobbeltrem med hjerter 399,- Enkeltrem med en liten stjrne 349,-

Så avslutter vi med en "sexypose"!!

Håper dere så noe dere syns var fint :-)

4 kommentarer:

 1. Har dere fått inn dobbelrem med stjerner i camelfarget fra Loopie Love?

  Mvh
  Anett

  SvarSlett
 2. Elsker armbåndene :)

  SvarSlett
 3. Hei! flott blogg!

  Jeg lurte egentlig bare på om det er noen mulighet for om dere har eller kunne bestilt inn en genser fra selectet femme siden dere selger det?

  Den finnes evt. på bloggen til livingdoll:
  http://livingdoll.modette.no/2011/11/17/dagens-13/

  SvarSlett
 4. Anett: Vi har fått de i de fargene du ser i innlegget og også i den brun/cognac fargen som du ser på hjertearmbåndet i siste bildet med bare armbånd :-)

  Elise: Vi også ;-)

  Helene: Vi selger ikke Selected Femme så det kan nok bli litt vanskelig dessverre!!! Men genseren var superfiiiin så du kan jo prøve å kontakte de direkte og gi deg en forhandlerliste:-)

  SvarSlett