onsdag 28. september 2011

Høst Fra Hübsch

Her er en liten smakebit av hva vi fikk inn fra FIIINE Hübsch i går og noe av det fine
nipsnapset vi fikk fra Affari her om dagen, Enjoy :-)

Superfint lite bakkebord i tre som ligger til 399,- Superfint å ha i et hjørne som du ikke helt vet hva du skal brukes til, fint å ha som et blomsterbord ute på verandaen eller bare rett og slett som et svlastningsbord på kjøkkenet:-)

Superfine oppbevaringsesker som er trukket med strikk. Finnes i tre størrelser og tre farger, dette er GRÅ og prisene er Stor 499,- Medium 399,- Liten 299,-

Her ser dere de samme boksene i fargen LILLA!

Superfine lysestaker og telysestaker fra Affari, her varierer prisene fra 29,- til 149,- Bordet ligger til 999,- og her kan man bruke toppen kun som fat om man vil det :-)

Finfin og turkis benk som ligger til  1199,- og her ser dere også oppbevaringsboksene i hvit med strikk.

Nå som høsten setter inn for fullt er det jo veeeeldig koselig å tenne lys i alle kriker og kroker:-)

Duftlys i stor variant fra Affari 169,-

Vi har fått ny hylle å utstille neglelakkene våre på og er veldig fornøyd med hvordan fargene kommer frem :-) Er dere enige??

Supersøte og små krukker til å ha planter, småstæsj eller kanskje små julekuler i til julen ;-) Den største ligger til 45,- og den lille til 29,-

Kurver i tre som kan brukes som bord, oppbevaring eller rett og slett bare pynt :-) Stor ligger til 999,- og den lille ligger til 799,-

Mange deilige og nye lukter har kommet fra Affari, disse ligger til 89,-
Ha en god onsdag videre :-)

5 kommentarer:

 1. La merke til en svart veske på det ene bildet på den turkise benken! Hvilken veske er dette? Så veldig fin ut :)

  SvarSlett
 2. Liker veldig godt at dere tar inn litt interiør også:)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Så utrolig masse fint dere har altså;))
  Digger at den lille, men akk... så søte butikken, har plass til klær, tilbehør, lekre skjerf, vesker, møbler og nips... sukk ♥
  Flinke er dere;)
  Bare eeeeelsker de strikkede boksene!!

  Keep up the good work girls!!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Anonym: Ja, det er ikke rart du la merke til den ;-) Den er bare helt fantastisk fin og kommer fra Tiger of Sweden....helt ny hos oss så vi har ikke fått vist den ordentlig enda, men den ligger til 2799,- eller 2899,- (husker ikke helt i hodet nå når jeg er hjemme). Veldig robust og fint skinn og kommer også med stropp som du kan justere som du vil :-)

  SvarSlett
 5. Precious Home: Så bra å høre:-) Vi skulle gjerne hatt ti ganger så stor butikk så vi hadde hatt plass til enda litt mer ;-)

  Line: Så søt du er, tusen takk for utrolig hyggelig tilbakemelding, det varmer mer enn dere kan ane :-) Nå er butikken STAPP FULL, men det er jo bare gøy når det er en salig miks av alt mulig snadder :-)

  SvarSlett