tirsdag 11. desember 2012

Julekalender Luke 11


60 kommentarer:

 1. Vel og bra
  Blir jo glad når man er hos dere
  Her sprer dere mye glede

  En juleklem til dere
  Som sprer så mye glede :)

  SvarSlett
 2. Har aldri vært i butikken, men ut fra bildene ser butikken ut til å være akkurat passe fylt med finfine ting, med en god plassering slik at de kommer til sin rett :)

  SvarSlett
 3. dere lager det vakkert til. Skulle ønske dere hadde enda bedre plass så enda mer av alt det fine dere har kommer frem. Men elsker bordet på midten og slik som smykkene er dandert. Og da spesielt Boksen med Bjørgsmykkene <3
  Dere er virkelig flinke!! Og utstillingsvinduet deres er en fristelse uten like ;)

  SvarSlett
 4. Liker at dere setter sammen bord med litt forskjellige ting. Man får inspirasjon og ser lettere hvordan man kan kombinere ting.
  Veldig fint for oss som ikke kan slike ting.
  Skulle ønske det var litt bedre plass slik at man fikk sett alle de fine klærne bedre, da det kan være litt vanskelig å orientere seg på stativene, men det er vel bare sånn det er når dere har så mye lekkert :)

  SvarSlett
 5. Har aldri vært i den fysiske butikken, men på bildene ser det innbydende og ryddig ut♥ (og ikke minst fristende)

  SvarSlett
 6. Har aldri vært i butikken, men studerer bildene på bloggen nøye ( elsker "butikken i dag"). Dere er flinke til å henge opp etter farger + at det henger opp antrekk på skap ol. Dere har fine hyller og skap, og jeg synes dere er flinke!!
  Klem Tonje C.

  SvarSlett
 7. Det er dere flinke på! Gode fargevariasjoner og fint at dere bruker veggene:) utstillingsvinduet er alltid lekkert:)

  hanne.bjorge.eriksen@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Syns dere er veldig flinke med vareplasseringen. Det ser alltid så delikat ut, og veldig fint at dere bruker både hyller, bord, skap, kurver og utstillingsvinduene til å inspirere oss. Dere skulle bare hatt en enda større butikk så dere kunne vist frem enda litt mer av alle skattene deres. Får aldri nok av Lille Himmel ;)

  SvarSlett
 9. Har heller aldri vært i butikken, men bildene er kjempe fine og butikken ser veldig innbydene og koselig ut:-)) Glad jeg kom over bloggen dere ved en tilfeldighet, og glad for at dere sender hvis man ønsker noe fra butikken og er så uheldig og ikke bo i nærheten;.-))) Klem fra Ann Merethe

  SvarSlett
 10. Elsker å gå rundt å titte på alle de fine varene dere har i butikken. Liker at varene er plassert litt om hverandre. Får følelsen av å være på skattejakt hver gang jeg går og snoker rundt i hyllene.

  SvarSlett
 11. Marianne/storesky@hotmail.comtirsdag, desember 11, 2012

  synes butikken ser ren pen og delikat ut men det er litt vanskelig å finne frem i klærne deres. De henger nemlig ganske tett synes jeg.

  SvarSlett
 12. Har som sagt bare vært der en gang, men synes det var veldig innbydende og pent innredet da jeg var der. Veldig koselig og søt butikk :)

  benedicte2003@hotmail.com

  SvarSlett
 13. Den må jeg bare skryte av! Det er lett å finne fram, med fargefordelig. I tillegg er dere utrolig flinke til å flytte rundt på ting, så man alltid oppdager "nye" skatter! Det eneste jeg kan plukke på er at det er så mye varer at det ibalnt kan være vanskelig å bla igjennom på stativene.. Dere trenger rett og slett en større butikk! Med enda mere utvalg ;)

  Fam M.

  SvarSlett
 14. Inspirerende! Man får lyst på alt! Men enig i det som noen sier, at det er veldig mange ting på liten plass - dere skulle hatt større plass :)

  SvarSlett
 15. Jeg elsker hvordan man får så mye inspirasjon av å se på bordene med vareutvalget! Dessuten er det så mye fint å finne over alt i hele butikken, så man må ta seg en tur i hele butikken :)

  SvarSlett
 16. Hei!

  Jeg synes vareplasseringen god, men skulle nok ha ønsket meg bittelitt mere plass på stativene. Klærne henger litt trangt, men samtidig er dere flinke til å bruke bord, hyller og skap til å plassere klær og andre herligheter dere har inne. Dere harben utrolig delikat og innbydende butikk!

  Klem Anja

  SvarSlett
 17. Den er perfekt!!
  Koser meg med runde på runde i den lille himmelen og oppdager stadig noe nytt, slik liker jeg det:)
  Det kunne godt vært litt bedre plass på stativene, er litt vanskelig og "bla seg gjennom" innimellom, men det betyr jo mindre utvalg... så da blir vel valget at vi vil ha det litt trangt, hehe:))

  Liker godt måten dere bruker skap, bord og hyller også + antrekk hengende på skap og vegg - kult og litt anderledes:)

  Keep up the good work!

  SvarSlett
 18. Aldri vært i butikken deres, men på bildene får jeg lyst på alt, så det ser veldig fint ut det jeg ser hvertfall.
  Dere setter sammen klær, vesker o.l veldig innbydende!!

  SvarSlett
 19. Dere har en fin og oversiktlig vareplassering! Der er lett og se hvor ting er plassert, og de er ikke "gjemt" som det er i mange andre butikker. Fine møbler har dere også!!!
  Rikke Hansen

  SvarSlett
 20. Synes dere er veldig flinke!! Inspirerende og innbydende :) man blir lett fristet ;)

  Mvh Torunn (brandvold84@hotmail.com)

  SvarSlett
 21. Har ikke vært i butikken deres, men ut i fra bildene så virker butikken svært innbydende. Dere er flinke å få fram det fine og unike i varene slik at man får utrolig lyst på alt!!

  Sara W

  SvarSlett
 22. Har heller ikke vært i butikken, men hvis bildene ikke lyver så er den lekker!

  ingvill.wahl@gmail.com

  SvarSlett
 23. På bildene dere har lagt ut, ser det veldig lekkert og flott ut. Jeg blir glad av å se på bildene; vakre ting som er pent utstilt. :)

  SvarSlett
 24. Ut i fra bildene så ser det så fint ut! Blanding av klær og fint interiør. Innbydene, fristende og koselig. Butikken ser så hjemmekoselig ut, ikke som en hvilken som helst butikk, men akkurat som bare LilleHimmel kan:)

  SvarSlett
 25. Alltid spennende når dere legger ut bilder fra butikken, for jammen er det mange flotte utstillinger, og mye fint å hvile øynene på! Har aldri vært fysisk i butikken, men er innom via bloggen hver dag:-)

  SvarSlett
 26. Hei!

  Jeg syns vareplasseringen er helt fantastisk! Om jeg ikke har vært hos dere på en stund, må jeg gå flere runder for å få med meg alle varene, og lete litt! Det elsker jeg! Og selv om det ikke er så lenge siden, har dere flyttet på saker og ting og da er det mulig å finne enda flere sjulte skatter. Litt av morroa med å kjøpe klær er jo faktisk å måtte lete litt etter de! Dere er så flinke atte.

  Hilsen Louise Jakobsen

  SvarSlett
 27. Jeg har aldri vært fysisk i butikken, men bildene fra butikken er en drøm å hvile øynene på!

  Elisabeth
  elisabeth_ross(a)hotmail.com

  SvarSlett
 28. Dere er så flinke:) Liker hvordan det ser ut på utsiden..så mye lekkert at man må gå inn;) Liker veldig godt bordet midt i butikken full av godsaker. Man må absolutt gå rundt flere ganger og titte på skattene som er hos dere!

  Mvh carina_viridiana@hotmail.com

  SvarSlett
 29. Jeg får jo bare med meg bildene dere ligger ut, men elsker å se bilder fra butikken og den ser kjempe fin ut:-) håper jeg en gang får mulighet til å se butikken "live":-)
  Klem fra Jannicke. jannickehaugen@hotmail.com

  SvarSlett
 30. Jeg er "bare" nettkunde og aldri vært på Lille Himmel. Bildene på bloggen viser et lekkert og godt vareutvalg, men vareplasseringen må nesten oppleves. Det som er viktig for meg som nettkunde via miinto er at hvert enkelt produkt presenteres på en bra måte og raskt etter at varen er vist på bloggen :-)

  Mona Lie
  lie.mona@yahoo.no

  SvarSlett
 31. Dere er veldig flinke til å få frem varene deres på en god måte. Liker at dere benytter dere av forskjellige møbler, det gir mye inspirasjon :) Dere er også flinke på å ta bilder til bloggen. Det er supert for oss som bor litt langt unna og ikke har mulighet til å komme innom dere så ofte :)

  SvarSlett
 32. Jeg kan bare bedømme utifra bildene- men det ser helt fantastisk ut :) Liker den koselige stemningen!

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  SvarSlett
 33. Innbydende butikkvindu, spennende med bord og hyller med blanding av forskjellige varer. Og så er dere flinke til å gjøre butikken ny, en ser stadig nye fristelser. Men kunne ha ønsket mer plass på stativene med klær, det er trangt og vanskelig å se de fine skattene som henger der.

  SvarSlett
 34. Vareplasseringen er perfekt! Man blir inspirert og ikke minst fristet! Det blir litt som å gå på skattejakt uansett hvor man er i butikken... Skulle bare ønske butikken var enda litt større-men ,ikke for stor. maybrittmcneill@gmail.com

  SvarSlett
 35. Nå har jeg ikke vært fysisk i butikken, men ut i fra bilder, så ser det så delikat ut. Ryddig og inspirerende. Liker at dere bruker gamle kasser og hyller som ser "gammelt" ut sammen med andre møbler. Lettere å finne skatter når de ikke er titallsvis med samme varer stablet på hverandre som det ofte er i mange butikker... Gleder meg til å ta turen etter jul til dere!

  Kristin h

  SvarSlett
 36. Den synes jeg er kjempebra, dere er veldig flinke til å henge klærne etter hva som går bra sammen, også har dere alltid veldig søte og innbydende utstillinger!

  SvarSlett
 37. Fine utstillinger, som ofte byttes ut. Noen av klærne henger veldig tett, og det er litt vanskelig å se alt på stativene. Klærene blir litt bortgjemt der de henger.

  SvarSlett
 38. Synes det er veldig bra! Butikken kunne med fordel vært litt større, slik at dere kunne tatt inn ENDA mer klær! :D Ellers er det veldig oversiktlig og ryddig! :)

  Hilsen Annette (Annetteste1990@hotmail.com)

  SvarSlett
 39. Hei,
  det er fint. Synes det passer med smykkene ved disken og ting og tang på bordet. Naturlig og fint. Hvis det skulle vært noe negativt så må det være at noen av veskene som er på hylle over klærne p¨å stengene noen ganger kan bli litt borte der opp, hvis dere skjønner hva jeg mener. Kanskje ha pynte ting der oppe?

  hilsen Mie
  monsogmie@gmail.com

  SvarSlett
 40. Flott utstillingsvindu, som gir et veldig bra førsteinntrykk.
  Synes dere er flinke til å utnytte plassen dere har til rådighet, en fin variasjon av hva som henger og ligger på bord og i hyller.
  Liker veldig godt de utstillingene av klær, smykker og vesker dere henger på veggene.

  Merethe F

  SvarSlett
 41. Jeg synes både vareutstillingen og vinduene er veldig bra! Det er alltid ryddig og oversiktlig i butikken, noe som gjør det veldig enkelt å finne fram. I tillegg får dere vist fram alle de fine varene dere har og er flinke til å gjøre om sånn at alle varene vises:) En stykk flott butikk ;D

  Klem fra Frida
  fridanordby@gmail.com

  SvarSlett
 42. Trine-ser dere bare på nett men synes butikken ser koselig,oversiktlig og ryddig ut. Skulle gjærne vært der :-)

  trinekvalvik@hotmail.com

  SvarSlett
 43. Ryddig, bra og variert! Flink å variere og plassere! :) innbydende vindu! Avona! :)

  SvarSlett
 44. Dere er flinke til friste med fine plagg i vinduene og butikken er alltid ryddig og oversiktlig. :)

  Hilsen
  May N.

  SvarSlett
 45. Har ikke vært inne å tittet enda, men gleder meg til å ta meg en tur.

  Rita Nystrøm
  molait@hotmail.com

  SvarSlett
 46. Jeg har ikke vært i selve butikken, men det ser bra ut på de bildene jeg har sett :)

  i_Sen3@yahoo.no

  SvarSlett
 47. Bildene dere legger ut viser en flott og delikat butikk :-)

  SvarSlett
 48. Har dessverre ikke besøkt butikken deres, men ut i fra bildene på bloggen må jeg si at det ser meget lekkert ut. Liker særlig godt hvordan dere har kategorisert klærne etter farge. Kjempefint. :-)

  SvarSlett
 49. Berre lekkert! Veldig koselig atmosfære hos dere. Jeg liker innredningen, den er varm og fin:)
  ninakime@gmail.com

  SvarSlett
 50. Den fungerer bra! Man finner det man leter etter. Butikken har i tillegg en helt fantastisk atmosfære!

  SvarSlett
 51. Super! Det er en herlig miks av ting, men likevel er klærne organisert 'fornuftig' etter farger eller stil. Vindusutstillingen frister alltid, det samme er det med alt på bordene og hyllene rundt omkring... I og med at dere har så mye, er det topp at dere stadig forandrer/omorganiserer så vi hele tiden kan oppdage noe nytt!

  SvarSlett
 52. Perfekt! Jeg digger blandingen av klær og ting! Syns det er SKIKKELIG koselig.

  SvarSlett
 53. Skulle ønske jeg kunne ha vært innom mye mer, men er sjeleglad for loggen og antrekkene dere viser fram her. Men håper dere er flinke til å bytte på i utstillingene da det fort kan bli mye klær og mindre oversikt på det som henger langs veggene. Da kommer jo det godt med at dere er knall gode på å finne fram hva man kunne ha tenkt seg eller at det blir foreslått noe helt nytt;) Bra jobbet!!
  Hanne
  hanneogtom@hotmail.com

  SvarSlett
 54. Utrolig fin innredning, er som å gå i en liten himmel (hehe). Interiøret gjør egentlig bare at klærne og de andre tingene ser enda finere ut :D

  SvarSlett
 55. Har ikke vært i butikken enda, men ut i fra bloggen ser det veldig fint ut! Personlig liker jeg at det ikke er overfylt på klesstativene, men at det går ann å titte uten at alt ramler ned..
  Hilsen Mona / monabeach@hotmail.com

  SvarSlett
 56. Hei.
  Den er veldig bra! Av og til er det veldig fullt med klær, men da er det jo så greit å få god hjelp til å finne det man er ute å leter etter.

  Mvh Anne
  Anne.homme137@gmail.com

  SvarSlett
 57. Det er en fin blanding av klær og tilbehør. Jeg syns ofte det kan være vanskelig å finne klær når de henger tett i tett, men dere er så flinke til å blogge og ta bilder av mange av varene :) og da sender jeg ofte mail så slipper jeg å lete. Det hadde helt sikkert blitt dyrere for meg... ;)

  Kristin

  SvarSlett
 58. Den er veldig bra, inspirerende og kreativ. Man får jo lyst til å kjøpe alt hos dere!! Dere er kjempeflinke til å alltid ha en kul, ryddig og inspirerede butikk. Klapp på skuldra! ;)

  Line S.H

  SvarSlett
 59. Jeg er den type shopper som stort sett alltid vet hva jeg ser etter før jeg går inn i en butikk. Har aldri hatt problemer med å finne det jeg leter etter på Lille Himmel:-) Også er jo dere fine jentene veldig behjelpelige;-)
  Tommel opp for alltid finfin vindusutstilling!

  Klem Kine

  SvarSlett
 60. Sko, smykker, skjerf, vesker, ting og tang er alltid et blikkfang hos dere. Klærne blir litt "borte" når de henger tett i tett på stativet. Men så er er dere jo veldig flinke til å synliggjøre enkeltplagg.

  Gry (gry.arboell@hotmail.com)

  SvarSlett