onsdag 15. august 2012

Dress To Impress

At Baum und Pferdgarten har veldig masse fint er det ingen tvil om, bare se på disse superfine kjolene som kom inn for et par dager siden. Disse kan man virkelig imponere i ;-)


Suuuperfin kjole i høsten it-farge, bordeaux!! Denne er herlig å ha på seg og kan brukes både til hverdags og fest. Det enkle snittet er flatterende på de aller aller fleste og denne kjolen er absolutt en vinner når man ikke helt vet hva man skal ha på seg. Ida har på seg en 36 og den kommer fra 34-42. Kjolen koster 1799,- og er laget i bomull!!
Fin og kul detalj med synlig glidelås et godt stykke ned på baksiden.

Kjolen kan fint kombineres til de supergode skolettene fra Debbie, her i grå variant med både semsket og glatt skinn 1299,-

En annen herlig kjole er denne flotte silkekjolen med fint mønster. Denne har lommer på sidene og synlig glidelås bak, noe som gjør den litt mer laidback og avslappet. Den kan allikevel med fordel brukes til fine anledninger. Ida har på seg 36 på bildene og den kommer fra 34-42. Kjolen ligger til 1799,- og er laget av 60% Cupro og 40% Viskose. Superdeilig med andre ord :-)Den siste kjolen som kom er kanskje den mest iøyenfallende. Fantastisk fin kjole med mønster i noen herlige grønnfarger. Denne er laget i 95% silke og 5% Spandex som gjør den stretchy og er supermyk på. Dette gjør også at den passer til de aller fleste fasonger og størrelser og denne er også like fin til hverdags som til fest, grønt er jo skjønt ;-) Ida har på seg en størrelse 36 på bildene og den kommer fra 34-42 og koster 2299,-


Syns dere kjolene er like imponerende som det vi syns de er?
:-)

3 kommentarer:

 1. kan jeg få holde av den øverste kjolen i str.42???

  SvarSlett
  Svar
  1. Det kan du:) men vi må nesten vite hva du heter osv. Så fint om du sender oss en mail eller ringer butikken, så skal vi holde av:):)

   Slett
 2. Disse bare digget jeg!!
  Likte spesielt de to første:)

  SvarSlett