søndag 5. august 2012

Debbie!

Endelig har Debbie skoene begynt å komme inn i butikk igjen! Det er ingen tvil om at disse var en absolutt favoritt hos oss hele fjoråret! Maken til supplering har vi aldri hatt :)  Til og med de danske leverandørene la godt merke til butikken vår som de trodde lå i en ordentlig storby utifra antallet sko som gikk unna, morsomt! 

Debbie skoene er virkelig helt utrolige i forhold til komfort og kvalitet. Men det at de ser så utrolig lekre ut er vel kanskje det beste??? ;) Her kommer et lite bildedryss av de forskjellige variantene og modellene som kom, det er lov å like alle like godt ;)

Alle variantene som blir vist er selvfølgelig laget i ordentlig skinn og kommer fra 36-41!

Lave boots i en lekker lys grå farge med sorte strikkdetaljer på sidene. De har en bitteliten hel også! 1299,-

Dette er en boots som er en helt ny variant hos oss! Litt lavere hæl enn de andre støvlettene vi pleier å ha inne og med litt flere remmer og detaljer. Suuuperfine er de :-)
 1499,-

 De fleste av dere er kanskje kjent med scull bootsene som ble så populære i fjor?
Dette er årets variant, superkule støvletter i glatt skinn med lik lest og oppbygning som fjorårets absolutte hit! De er derfor like komfortable og deilige på foten og man faktisk gå laaangt med disse selv om de er litt høye :-)
1299,-


Pumps får man aldri nok av og man kan da også bruke de til absolutt alt!! Vi har forelsket oss helt i denne sorte varianten med utrolig kule lakkdetaljer foran og på hælen :)
1099,-

  
Her er samme boots variant som vi viste dere i glatt sort skinn lenger opp. Disse har en lekker blanding av både glatt og semsket skinn og er utrolig kule sko som skiller seg ut litt ekstra :-) Disse har vi i sort eller grått!
1299,-

Åhh...er ikke disse fiiineee?
Når vi så disse på innkjøp døde vi nesten! Det er ikke ofte man finner pensko i denne fargen!! Dette er en superfin bronzefarge som passer til det aller meste! De gir også føttene dine litt ekstra fin brunfarge, DET liker vi ;-)
1099,-

 Her er enda en variant av bootsene som ligner de populære scullbootsene vi hadde inne i fjor :) Disse er i en brunbeige farge som er utrolig kul til det aller aller meste :-)
1299,-

 Denne modellen føyk også rimelig fort unna i fjor! Endelig er den inne igjen i en ny og utrolig fin farge :) Denne er brun men har et hint av rødt i seg, spennende og spesiell farge!  Definitivt sko som passer til både fint og hverdags og at de skiller seg ut litt er jo bare veldig positivt :-)
1299,-


Endelig fikk vi inn disse som maange har ventet spent på! Slangeskinnet er helt utrolig :-) Veldig gode på foten er de også, så disse kan man bruke dagen lang! Fargen på disse er nok litt mer grå i virkeligheten enn på bildene!
1399,-

Enda en variant av fjorårets mest populære modell. Denne fargen er helt fantastisk og vi elsker den :-) Disse er superkule til all slags jeans og spriter opp etthvert antrekk :)
1299,-


Fant dere noen sko dere likte??
Husk at disse går fort unna, vi skal legge de ut på miinto.no så fort som mulig også! Vil dere sikre dere en herlighet eller tre, så send oss en mail eller ring oss :-)

Ha en super helg videre og nyt søndagen :-)

9 kommentarer:

 1. sukk... her var det mye lekkert ja:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, slettes ikke lett å velge! Vi kommer nok til å gå på en liten skosmell alle som en her i butikken hvertfall :-)

   Slett
 2. Så fine! En annen ting jeg lurte på var om dere har fått inn de svarte paljettskjørtene med gulldetaljer dere skrev Om på bloggen for en tid tilbake siden at dere skulle få inn? Evt str 36-38? :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det har ikke kommet inn noen sånne skjørt enda! Jeg regner med det er på julekolleksjonen, så det kommer nok ikke før uti september/oktober en gang. Om du vil så kan vi sette deg på liste, da sender du bare mail til lillehimmel@gmail.com, fint om du legger med link til innlegg eller bilde av produktet også :-)

   Slett
 3. masse fine sko!
  Jakken fra storm & marie som dere la ut bilde av for en tid tilbake, når kommer den inn? Og har den noen lukkemekanisme? Var litt vanskelig å se på bildet. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den kommer ikke før i september!! Tror vi skrev det på innlegget om den også!?! Du kan lukke den, mener å huske det er trykk knapper hele veien foran!!:) vi tok nok ikke noe bilde av den igjen da vi er fans av å ha jakker åpne!! Om du vil stå på liste så er det bare å sende oss en mail:):)

   Slett
 4. Er skoene vanlige eller litt små i str ?

  SvarSlett
  Svar
  1. De er ganske vanlige i str, men heller litt store enn små egentlig:)

   Slett
 5. Har dere flere igjen av Debbie skoene i brunbeige i str 41?

  SvarSlett