torsdag 19. juli 2012

Takk + Litt info

Kjære søte kunder som er så herlige mot oss og vår Lille Himmel;
Tuuuusen Takk for enorm respons på "sommer stuntet" vårt i går
:-)

Håper det er mange som sitter med nye og gode skjerf rundt halsen nå uansett hvor dere befinner dere i verden :-) Vi pakker inn og adresserer et tonn med varer i skrivende stund og sender ut til dere så fort som overhodet mulig!


Vi ønsker allikevel og presisere at dette absolutt er et "once in a lifetime" tilbud. Vi har så og si aldri Becksøndergaard på salg og det kommer vi heller ikke til å ha i fremtiden. Dette var ment som et lite sommerkupp for å få ryddet opp i mindre rester vi hadde igjen etter at vi kjøper inn så bredt av kolleksjonene.

Vi har fått nyss om at andre butikker og leverandøren synes dette var en smule rart, og vi føler selvfølgelig at vi derfor må prøve å forklare saken. Vi gikk kanskje litt heavy ut med markedsføringen av "sommer stuntet" vårt, men det i den tro at vi kanskje ikke nådde så mange nå når det er sommertid. Det viste seg å være feil, og vi beklager så mye om noen føler seg "tråkket på tærne". Vi har altså bare blitt kvitt litt rester for å rydde plass til de nye og fine skjerfene som kommer alldeles straks. De gleder vi oss til å selge til flotte kunder sammen med alle andre butikker som fører det fine merket i nærheten :-)


Ha en fin sommer videre alle flottingser, her på Lille Himmel blir det oppakking av masse nye fine varer i dag og hvem vet, kanskje en liten baby velger å dukke opp også ;-)


6 kommentarer:

 1. Hei!!

  Synes dere er kjempeflinke og at dere skal fortsette den gode jobben dere gjør. Elsker butikken :)

  SvarSlett
 2. I alle dager?? Hvorfor skulle dette være så rart? Jeg har ikke benyttet meg av tilbudet, siden jeg er på ferie, men om dere velger å gi dette til kundene deres, så er det vel opp til dere! Fortsatt god sommer:) hilsen trofast kunde:)

  SvarSlett
 3. Betyr dette at dere har stoppet salget?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, men det er ikke så veldig mye igjen bare:):)

   Slett
 4. Så hårsåre kan vi ikke være!! En fin måte å få ryddet plass til nyheter!! Lykke til videre, vi liker å følge med på bloggen deres. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig kommentar:-)
   Har tittet innom deres blogg også, masse fint og veldig inspirerende :-) Gøy når vi butikker kan dra nytte av hverandre og ikke bare se på dette med konkurranse som noe negativt, det er jo faktisk tvert om veldig positivt :-)
   Ha en fin helg videre :-)

   Slett