lørdag 16. juni 2012

Save For The Best

Tro det eller ei, men om en liiiiten måneds tid begynner høstnyhetene å strømme inn for fullt. Små smakebiter får vi allerede før denne måneden er omme. Vi vet det er mange fristelser der ute og mange av dere gleder dere nok like mye som oss til visse ting kommer inn til vår Lille Himmel. Derfor tenkte vi det kunne være lurt å gi dere enda en liten oppsummering på en del av godbitene som kommer denne veien ganske snart. Vi har rett og slett satt sammen en liten godbit-spesial med de tingene vi venter litt ekstra på :-)

Vi klarer nesten ikke å vente lenger på denne herligheten fra Carla & Jade!!! ELSK :-)


 Minimum er merket som står for de kuleste jakkene denne sesongen!!
Vi skal bli så vinterfine ;-)


 Et paljettskjørt må alle jenter med respekt for seg selv ha ;-)
Vi skal slå kloa i dette fra Gestuz!!


 De fleste av dere husker vel de utrolig gode, kule og meget populære Scullbootsene fra Debbie???
Dette er arvtageren, og den er jo bare dobbelt så kul også, eller hva ?? :-)


 At vår Lille Himmel kommer til å flomme over av gensere i alle farger, fasonger og varianter er det liten tvil om. Minimum står for en goooood del av de herlige variantene :-)


 Denne lille saken står også hØØØØyt på samtliges lister her på Lille Himmel :-)


 Print og fine farger kommer det masse av, Ann Kristin sin store kjærlighet for sesongen er denne jakken!! Gud så fin hun skal bli når magen er borte ;-)


Vi kan ikke lage et favoritt-vente-på innlegg uten å nevne denne Fantastiske jakken fra Storm&Marie enda en gang!! Den er absolutt verdt å vente på og vi skal sprade stolte gatelangs når denne herligheten kommer inn!! Skal du?? ;-)


Gode baseplagg får man aldri nok av og når de er laget i 100% lin, har utrolig fine detaljer, fine farger og kommer fra det herlige merket NN07 så sier det seg selv at de skal få en hedersplass i garderoben :-)

Dette er selvfølgelig bare et knippe av favorittene våre, men skulle vi laget et innlegg om absolutt alle så hadde dere ikke blitt ferdig med å lese før imorgen ;-)

Håper dere også venter på noen av disse godbitene, ellers er det bare å sende oss en mail og sette seg på liste :-)

Ha en fiiiiiin lørdag videre :-)

19 kommentarer:

 1. Mye fint :) ELSKER de bootsene fra Debbie, har de både i orange og grå snake, ser jo helt klart at jeg MÅ ha disse brune her også. DE var bare såååå lekre! ELSK <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det syns vi abosolutt at du bare MÅ ;-)
   De er sorte, men ser at de kan se litt brune ut på bildet!!!

   Slett
 2. Jakka med print<3<3<3<3<3<3<3<3 Vet dere sånn ca pris på denne?

  SvarSlett
  Svar
  1. Faktisk veeeeldig usikker på prisen på denne, lenge siden vi var og kjøpte den inn. Men jeg tviler på at den koster mer enn maks 1499,- Kan egentlig tenke meg at den ligger rundt 1100/1200,-
   Bare send oss en mail med telefonnr ditt hvis du vil stå på liste så ringer vi deg med en gang den kommer inn :-)

   Slett
 3. Carla & Jade veske!!! Pris??

  SvarSlett
  Svar
  1. Mener å huske at den burgunder vesken koster rundt 5000,- og den lille sorte rundt 2799,-

   Slett
 4. ja pris på den sorte vesken???

  SvarSlett
  Svar
  1. Som du ser over :-)
   De kommer inn i august og det finnes et eget innlegg om de på bloggen om dere trykker på Cala&Jade i menyen på høyre side :-)

   Slett
 5. Carla & Jade vesken kommer den også i svart? ( den på det første bildet) og kan dere være så snill å si i fra den dagen disse varene kommer inn i butikk? :DD

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, den kommer også i sort :-)
   Sjekk som vi skrev over ut innlegget om veskene i menyen på høyre side på bloggen, der er det bilder av den i sort også:-)
   Send oss en mail til lillehimmel@gmail.com med telefonnummeret ditt så kan vi sette deg på liste for den. Da kan vi si ifra når den kommer inn :-)

   Slett
 6. Hei!

  Jeg lurte på om dere kunne hatt en uke der dere feks la ut et innlegg hver dag om 5 nyheter eller varer dere har i butikken hver dag? :) føler der har så mye fint, men at ikke alt kommer til syne via bloggen deres!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei:-)
   Takk for tilbakemelding:-)
   Alt vi legger ut på bloggen er jo nyheter eller ting vi har i butikken og det er jo veldig få dager vi ikke legger ut noe!!
   Vet ikke helt om vi forstår helt hva du mener, men vi kan nok få laget en egen "spalte" hver uke hvor vi legger ut noe mer spesifikke nyheter :-)

   Slett
 7. Hei fininger:)

  Jeg lurer på om dere får inn bootsene som står bak Debbiene dere viser? Utrolig mye fint som kommer:) Må sende dere mail og sette meg på liste for den fantastiske jakken fra Storm&Marie. Håper det ikke er for sent...

  Klem Kine

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er vi faktisk bittelitt usikre på, vi tok inn så sinnsykt mange sko fra denne kolleksjonen og det var i februar så det er litt lett å glemme. Men vi vet hvertfall at det kommer noen i samme type og vi mener å huske at det var disse :-)
   Bare send oss en mail du så setter vi deg opp, nå er jo et visst antall jakker bestilt inn, men vi ringer listen fortløpende så det gjelder å ta den om man ser det ringer et nummer med masse 7-tall i seg ;-)
   Tror det er jakker nok til alle :-)

   Slett
 8. Pris på sko fra Debbie? Når kommer disse inn, og hvor høye er de?

  SvarSlett
  Svar
  1. De koster 1299,- kommer inn i juli/august og er ca 8cm høye bakerst på hælen.

   Slett
 9. ELSKER jakken med skinnermer !! Den er definitivt noe jeg må ha, men er fryktelig usikker på str. Derfor er det kanskje dumt å "bestille" en jakke allerede. Sender dere en mail jeg :)

  SvarSlett
 10. Hei dere! :-) Den sorte jakken fra Minimum, hva er ca pris på den? Er den god og varm?

  SvarSlett
  Svar
  1. Regner med at den kommer til å ligge rundt mellom 1299,- og 1599,-
   Såvidt vi kan huske så er det ikke den varmeste eller tykkeste vinterjakken, man må nok ha en ordentlig god vinterjakke ved siden av. Men ellers så duger den veldig godt når det ikke er ISKALDT ute vil vi tro :-)

   Slett