tirsdag 12. juni 2012

Mens vi venter...

Vi beklager så mye at det ikke kom noe "Butikken i dag" innlegg i går, men det tok rett og slett lenger tid enn vi hadde trodd å få orden i kaoset vårt for ikke å snakke om å få pakket ut av tre paller med varer :-) Vi lover dere at det kommer innlegg senere i dag og vi håper dere gleder dere for butikken er blitt SÅÅÅÅÅ fiiiiin :-)

Men når man rydder så kommer man over en del ting som blir overflødige, hvertfall når man får så mye nytt, så enda en gang vil vi kvitte oss med noe av inventaret vi har hatt i butikken. Det er jo ikke noe vits at det står og samler støv på lageret!


Prinsippet er første mann til mølla og vi kommer kun til å svare de som sender mail på lillehimmel@gmail.com
Rett og slett fordi dette blir mye enklere for oss å holde styr på og også mye mer rettferdig for alle.

Vårt elskede fuglebur må dessverre få seg et nytt hjem :(
Det er jo mange av dere som har ønsket dere dette og nå har dere endelig muligheten.
 Buret kommer fra PB home og er i prinsippet et ordentlig fuglebur, så om du har en liten undulat eller tre så passer det jo perfekt. Om ikke så er det også superfint og bare ha som pynt og blikkfang!
FØR: 1800,- NÅ: 1000,-
SOLGT


Superfint og litt naturlig slitt bord i sort smijern. Dette er det perfekte avlastningsbord og den fine ovale formen gjør det veldig koselig og ha i alle rom man måtte ha bruk for det i :-) Bordet er fra PB Home og vi liker ikke helt å måtte kvitte oss med det, men må man så må man ;-)
FØR: 1399,- NÅ: 600,-


Vi har NÅ 1 stk oppbevaringsstige fra Hübsch som vi ikke trenger til utstillingen i butikken lenger. Disse har vi også hatt for salg i butikken tidligere og da gikk de fort unna. Disse er perfekte i stua til å ha pledd på, perfekte i gangen til å ha alle de fine skjerfene dine på, perfekt på badet til å ha håndkler på eller perfekt på soverommet til å ha smykkene dine på. Mange muligheter :-)
FØR: 549,- NÅ: 200,- per stykk
SOLGT


Verdens fineste og søteste smykkeskrin med speil fra PB Home. Her er det god plass til alle edelstener og diamanter :-) Vi har to stykk av dette igjen :-)
FØR: 349,- NÅ: 149,- per stykk
SOLGT


Kurv fra Hübsch som er perfekt som vedkasse, oppbevaring av blader, en litt stor piknikkurv eller rett og slett som en fin skittentøyskurv. Bare å velge og vrake :-)
FØR: 599,- NÅ 249,-
SOLGT
Bare å sende mail om det er noe dere kunne tenke dere, alt må hentes i butikken og vi har ikke mulighet til å sende disse varene dessverre!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar